Testamentera till HRF

Genom ditt testamente försäkrar du dig om att dina nära och kära får sin del av ditt arv. Sedan kan du välja att låta en annan del av dina tillgångar leva vidare och göra skillnad för hörselskadade. Här kan du upprätta ditt testamente helt kostnadsfritt.

Din gåva gör skillnad

Att testamentera en gåva är ett fint sätt att låta din omtanke och personliga vilja leva vidare och komma många till del. Din gåva får betydelse i framtiden och kommer göra skillnad genom HRFs arbete för hörselskadade.

Upprätta ditt testamente kostnadsfritt

HRF samarbetar med den digitala juristbyrån Lawly. Samarbetet innebär att du kan upprätta ett testamente helt kostnadsfritt här på HRFs webbplats. Tjänsten är digital och du skapar testamentet genom att svara på en rad frågor - snabbt, enkelt och säkert! Behöver du hjälp på vägen finns Lawlys jurister redo att svara på dina frågor i en chatt.

Upprätta testamente online

Vad kan jag testamentera?

Vanligast är att skänka en fast summa eller en procent av sitt arv, men det också bra att testamentera andra saker så som egendom, mark eller fastigheter.

Din gåva når fram

Vi har 90-konto och är medlemmar i Giva Sverige, vilket garanterar att pengarna gör skillnad och att vårt arbete uppfyller de kriterier som ställs på seriösa insamlingsorganisationer. Bland annat granskas vår verksamhet regelbundet av externa parter. Har du frågor om testamenten eller andra frågor om gåvor? Kontakta HRFs chef för insamling och marknad, Jenny Höglund, jenny.hoglund@hrf.se.