Föredrag och utbildningar

Här samlar vi våra föredrag och utbildningar, riktade till våra medlemmar och andra intresserade av hörselvård.

Föredrag och utbildningar:

Kommande:

Webbinarium: Menièreträff
När: 19 september, 26 oktober, 15 november
Under hösten 2023 arrangerar HRF tre menièreträffar. Vi pratar bland annat om hur närstående och andra nätverk hjälpa personer med Menières sjukdom att hitta vägar ut ur ensamheten.


Webbinarium: Lär dig mer mer om hörselvård och påverkansarbete
När: oktober 2023
Vill du som ny medlem lära dig mer om hörselvården och hur den är organiserad? Vill du lära dig om hur HRF vill påverka hörselvården till att bli en Hörselvård att lita på?


Webbinarium: För dig som är ny medlem i HRF

När: 21 november 2023 kl 17.00 – 18.30
Välkommen som medlem i Hörselskadades Riksförbund (HRF)! Att du har valt att bli medlem betyder att Sveriges 1,5 miljoner hörselskadade har fått en ännu starkare röst. Nu är du välkommen att delta i ett webbinarium för att lära dig mer!


Förbundskurs 2023/2024

Utbildningen är uppdelad i två delar – en digital webbinarieserie samt en fysisk träff.
Utbildningen ger dig en bra grund för ett aktivt arbete i din förening/ditt distrikt. Det kan till exempel handla om intressepolitiskt påverkansarbete, opinionsbildning och utvecklings- och förändringsarbete.


Tidigare:

HRF Talks
HRF Talks är en serie korta videoföredrag med kunskap, inspiration och hörselsmarta idéer. Du möter forskare, artister, journalister, författare, ledare, bergsbestigare och andra spännande personer. Såväl experter och kändisar som ”vanliga” hörselskadade med något att berätta.