Företagssamarbeten

Tillsammans med Hörselskadades Riksförbund (HRF) kan ni göra skillnad för många människor och dessutom utveckla kunskapen och tillgängligheten inom er verksamhet. Företagssamarbeten bidrar till HRFs arbete för att skapa en bättre tillvaro för alla hörselskadade.

I Sverige lever ca 1,5 miljoner personer med en hörselskada. Faktum är att det är ett av våra största folkhälsoproblem. Trots det är kunskapen om hörselskador låg. Det leder till fördomar och utanförskap. Det får allvarliga konsekvenser. Inte minst i arbetet. Vart du än går möter du hörselskadade. Kanske är det din kollega, hantverkaren du anlitar eller barnens lärare. 

Ert företag kan, tillsammans med HRF, göra skillnad för många människor och dessutom utveckla kunskapen och tillgängligheten inom er egen verksamhet. 

Så kan ni som företag stödja HRF

Vi utvecklar företagssamarbeten efter behov och möjligheter. I ett samarbete är kunskapsöverföring en viktig pusselbit och det finns flera olika sätt:

  • Utbildning och rådgivning kring hörselfrågor.
  • Utbildning inom tillgängliga arbetsplatser och möten
  • Skräddarsytt material som visar att ert företag och HRF arbetar tillsammans.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan samarbete tillsammans. Se kontaktuppgifter nedan.

Swisha en gåva till HRF

Swisha en gåva direkt till 9000738.

Ge en gåva via Bank- eller Plusgiro

Skänk en gåva till HRF via vårt Bank- eller Plusgironummer.
Uppge företag, organisationsnummer samt vilken summa ni vill stödja oss med.

Bankgiro: 900-0738
Plusgiro: 900314-6

En gåva till HRF är en gåva till vårt viktiga arbete för ett hörselsmart samhälle och hörselskadades rättigheter. Som företag finns flera olika sätt att stötta oss. 

All vår insamling granskas av Svensk Insamlingskontroll.

KONTAKT:
Har du frågor eller en idé om hur ditt företag kan stödja HRF? Välkommen att kontakta Jenny Höglund, enhetschef Insamling och marknad: jenny.hoglund@hrf.se