Ge HRF en medlem i födelsedagspresent

Fira HRF 101 år med en riktigt fin födelsedagspresent: En ny medlem!
Din man, din syster, en kompis, en arbetskamrat, en granne… Värva någon i din närhet och bidra till att HRF blir större och starkare.
Det är ett helt fantastiskt sätt att säga #grattisHRF och ge en gåva till hörselskadade i hela Sverige.

Porträtt på leende kvinna med kort, brunt hår och glasögon.
Paulina Palm, Hudiksvall. Medlem sedan 2017.

Vad är det bästa sättet att hylla en 100-åring? Ja, om det är en stark och levande folkrörelse, då är en ny medlem den perfekta presenten!

värva en medlem, ta sedan en bild (till exempel på dig själv och/eller den nya medlemmen) och lägg ut i sociala medier med hashtaggen: #grattisHRF.
Din fina present förtjänar uppmärksamhet!

”En växande kraft”

”En växande kraft” var devisen för HRFs kongress, som ägde rum i slutet av maj 2021. Vad kan vara ett bättre sätt att bidra till växtkraften än att uppmuntra familj, vänner och bekanta att ta steget in i HRFs gemenskap? Och har du inte gjort slag i saken själv, så är det hög tid!

Vore det inte fantastiskt om vi kunde bli många, många fler under detta jubileumsår? För ju fler vi blir, desto starkare röst får landets 1,5 miljoner hörselskadade.

Något för alla

Ända sedan vår organisation föddes 1921 har HRF haft något för alla: kunskap, råd, stöd, skratt, intressepolitik, gemenskap och engagemang. I våra 170 föreningar finns plats både för den som bara vill ge sitt stöd och för den som brinner för att förändra världen.

Redan från första stund blev vår medlemstidning, med nyheter och praktisk information, en av de viktigaste skälen till medlemskap. Och så är det än i dag: HRFs tidning Auris är den ledande nyhetskällan inom hörselområdet.

Bli medlem direkt på webben

Självklart går det bra att bli medlem direkt på webben. Det är enkelt: Gå bara in på hrf.se/medlem, för mer information om medlemskap och länk till medlemsansökan.