101 skäl att vara medlem

I år fyller HRF 101 år!
Fira med oss genom att berätta om ditt HRF: Vad är det bästa med att vara medlem? Vad betyder HRF för dig? Dela med dig i text och bild!

Medlemmarna är själva drivkraften i hörselskadades egen organisation, HRF. Så har det varit ända sedan en hörselskadad kvinna grundade vår organisation för 101 år sedan.

Därför firar vi nu HRF genom att sätta medlemmarnas röster i fokus!
Från och med 101-årsdagen, den 23 februari 2022, och tre månader framåt bjuder vi in dig som är medlem att gå in på länken nedan och hylla ditt HRF. Berätta: Vad är det bästa med att vara medlem? Vad är ditt bästa HRF-minne? Tillsammans kan vi få ihop 101 skäl att vara medlem i HRF!

Hyllningsformuläret på länken kommer att vara öppet ända fram till HRFs 101-årskalas, den 21-22 maj. Mer information om firandet kommer inom kort!

Har du bilder på ditt HRF?
Skicka gärna in bilder* som visar vad just ditt HRF är! Gemenskap, engagemang, vänskap, glädje eller kanske hörselsmart kraft? Skicka till webmaster@hrf.se så kommer de kanske synas på hrf.se och i våra sociala medier. Beskriv var och när bilden är tagen och vilka personer som syns i bild.

*OBS: Text och bilder som skickas in kan komma att användas i HRFs kanaler, till exempel webb, sociala medier och tryckt material. Om du skickar in bilder behöver du först kolla att de personer som är med på bilden är ok med att bilden eventuellt används i HRFs kanaler.