Kategori: Nyhet
Datum: <time datetime="2016-06-21">21 juni 2016</time>

Eva Blomquist fortsätter som HRFs vice förbundsordförande

Eva Blomquist fick under måndagens förbundsstyrelsemöte förnyat förtroende som HRFs vice förbundsordförande av den nya styrelsen.

Mattias Lundgren och Eva Blomquist
Mattias Lundgren och Eva Blomquist

Eva Blomquist 63 år, Jönköping, har varit förbundsstyrelseledamot sedan 2012 och vice förbundsordförande sedan 2013. Under måndagen fick hon förnyat förtroende av enhällig förbundsstyrelse. Eva Blomquist och förbundsordförande Mattias Lundgren tycker att de kompletterar varandra bra och ser fram emot att driva hörselskadades frågor tillsammans!

Eva Blomquist är barndomshörselskadad, med hörapparater. Hon brinner särskilt för hjälpmedelsfrågor, tolkning och annat som gör skola, arbete och privatliv så bra som möjligt. Eva har stort intresse för organisationsutveckling.

Relaterade nyheter

 • Alla ska enkelt kunna ta del av public service, kräver HRF
  Kategori: Nyhet
  Datum: <time datetime="2024-03-27">27 mars 2024</time>

  Alla ska enkelt kunna ta del av public service, kräver HRF

  Alla ska enkelt kunna ta del av SVT via "vanlig", trådbunden tv, inte bara via appar och webbtjänster. Den så kallade vidaresändningsplikten för public service måste därför finnas kvar – och utökas med lagkrav om textning, skriver HRF till Kulturdepartementet.

 • Skrotar planer på hörselcheckar, efter HRF-kritik
  Kategori: Nyhet
  Datum: <time datetime="2024-03-24">24 mars 2024</time>

  Skrotar planer på hörselcheckar, efter HRF-kritik

  Det blir inga hörselcheckar i Uppsala län. Det står klart sedan det skett ett maktskifte i regionen.
  – Vi har lyssnat på HRF och kommit till slutsatsen att vi ska upphäva beslutet om hörselcheckar, säger Vivianne Macdisi, ny ordförande för Vårdstyrelsen.

 • Rusning till Hörseltestaren när HRF gästade P4 Extra
  Kategori: Nyhet
  Datum: <time datetime="2024-03-07">7 mars 2024</time>

  Rusning till Hörseltestaren när HRF gästade P4 Extra

  "Kolla hur det står till med din hörsel!" uppmanade Titti Schultz i P4 Extra på Världshörseldagen 3 mars, efter samtal med HRFs vice förbundsordförande Eva Blomquist och förbundskapten Peter Gerhardsson. Och några minuter senare hade 2 200 lyssnare testat sig på hörseltestaren.se.