En tankfull pojke i närbild framför julgran.

Låt ditt företag bidra till att julen hörs bättre

Vill ditt företag vara med och bryta hörselskadades utanförskap?
En julgåva till Hörselskadades Riksförbund (HRF) gör skillnad för 1,5 miljoner svenskar.

Ungefär en av fem vuxna i Sverige har en hörselskada. Det är människor i alla åldrar, inom alla branscher och på de flesta arbetsplatser. Det är sjuksköterskan, företagsledaren, killen i kassan, fotbollstränaren, grannens son. Kanske någon i din egen familj?

Så här förändrar vi livet för Sveriges hörselskadade – tillsammans

Livsviktig rådgivning. Varje år hjälper våra rådgivare på Hörsellinjen tusentals hörselskadade. HRF ger råd och stöd om hörselvård, hjälpmedel, tinnitus, arbetsmiljö och mycket annat. Vi visar vägen till ett bättre liv. En julgåva från ditt företag gör att vi kan hjälpa fler!

Hörselvård att lita på. Hörselvård är livsviktigt för hörselskadade. En förutsättning för att kunna leva, jobba, studera – och prata med nära och kära i jul. Men många får inte den hörselvård de behöver och skillnaderna i landet är stora. Hjälp oss ändra på det!

Full delaktighet. Textning, teleslingor och god hörbarhet gör att hörselskadade kan se Kalla Anka på julafton, delta på konferensen och skratta på teatern. Ändå är det ingen självklarhet. Många stängs ute. Dagligen. Låt oss riva hindren!

Ny, banbrytande hörselforskning. Varje år delar HRFs forskningsfond ut anslag till viktig forskning som bidrar till nya tekniska och medicinska möjligheter för hörselskadade. En julgåva till HRF bidrar till forskning som ger ökad delaktighet!

Ett hörselsmart, hållbart arbetsliv. Cirka 720 000 av Sveriges arbetstagare har en hörselskada. Många sliter med att höra och drabbas av ohälsa, helt i onödan. En julgåva till HRF hjälper oss sprida kunskap, så att fler upptäcker bra lösningar!

Vi har 90-konto

Hörselskadades Riksförbund (HRF) har 90-konto, vilket innebär att
vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

KONTAKT:
Har du frågor eller en idé om hur ditt företag kan stödja HRF? Kontakta Jenny Höglund, enhetschef Insamling och marknad: jenny.hoglund@hrf.se