Hörselveckan 2023

Den 16–22 oktober är det Hörselveckan! Passa på att testa hörseln med vårt digitala 3-minuterstest eller kolla in vad som händer i din del av HRF-Sverige. Och om du inte redan är medlem i HRF, bli det nu – så får du tre månader på köpet! Dessutom: Just nu 15 procent rabatt på produkter från Bellman och Symfon för dig som är medlem.

Bli medlem under Hörselveckan – få tre månader på köpet

Bli medlem i HRF och få 15 månaders medlemskap till priset av 12. Erbjudandet gäller fram till den 12 november, endast nya medlemmar och betalning via Swish, betalkort eller faktura.

Bli medlem i HRF

Testa hörseln!

Hörseltestaren är ett tal-i-brus-test framtaget av Hörselskadades Riksförbund (HRF) i samarbete med Forskningsinstitutet Hörselbron. Det är ett vetenskapligt validerat test, baserat på forskning från Karolinska Institutet. Metoden är beprövad och har länge använts inom hörselvården både i Sverige och internationellt.

Testa hörseln här

Bellman & Symfon till specialpris!

Som medlem i HRF får du få 15 procent rabatt på hörselsmarta produkter från Bellman & Symfon i HRF Hörtekniks webbshop. Erbjudandet gäller alla medlemmar i HRF fram till 12 november 2023. Nya medlemmar får inom kort ett mejl med en kampanjkod. Tidigare medlemmar använder sitt medlemsnummer.

Hitta hörselsmarta produkter här

Uppmana till att testa hörseln!

Under Hörselveckan uppmärksammar vi vikten av att testa sin hörsel regelbundet. Genom tidig upptäckt kan fler få den hörselvård de behöver så snart som möjligt, vilket förebygger ohälsa. Känner du någon som bör testa sin hörsel?

Uppmana en vän att testa hörseln här

Få rådgivning om hörsel från HRFs Hörsellinjen!

Vad är Hörselveckan?

Hörselveckan är en vecka i oktober varje år då vi i Hörselskadades Riksförbund (HRF) uppmärksammar landets 1,5 miljoner hörselskadade och väcker opinion för ett hörselsmart samhälle, där alla hörselskadade kan leva i full delaktighet och jämlikhet.