Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2022-02-25">25 februari 2022</time>

Distriktets årsmöte 2022

Hörselskadades distrikt i Stockholms län kallar till årsmöte. Årsmötet 2022 kommer att hållas i videomötesverktyget Zoom, onsdagen den 27 april 2022, kl. 18:00-19:30.

Sista dag att lämna in motioner till årsmötet är 7 april. Motioner skickas via mail till kansli@distriktet.info.

Anmälan

Föreningarna har rätt till 1 ombud för varje påbörjat 300-tal medlemmar. Kallelsen skickas till föreningen som ansvarar för att kallelsen vidarebefordras till valt ombud. För vilande förening ansvarar utsedd arbetsgrupp för att utse representant.

Unga Hörselskadade i Stockholms län har rätt till en representant med yttrande- och förslagsrätt.

Ombud/representant/deltagare anmäler sig senast den 20 april via den här länken.

Skrivtolk kommer att finnas på årsmötet. Meddela behov av TSS-tolk eller teckenspråkstolk vid anmälan.

Handlingar

Årsmöteshandlingar kommer att publiceras här, samt skickas via mail till deltagare två veckor före årsmötet. Deltagare som anmäler sig senare får handlingarna efter anmälan. Den som önskar få handlingarna skickade till sig via post kan meddela detta via mail till ingalill.bjorkstrand@distriktet.info.

6. Årsbokslut  (Detta är en osignerad version av dokumentet. Den som önskar ta del av en signerad version av dokumentet är välkommen att kontakta distriktskansliet.)

De som kandiderar till förtroendeuppdrag inom distriktet vid årsmötet 2022 har fått möjlighet att skriva presentationer av sig själva, för att föreningarnas ombud ska få en tydligare bild av kandidaterna. Klicka härför att läsa presentationerna.

Den som önskar få handlingarna i Word istället för pdf är välkommen att kontakta distriktskansliet på kansli@distriktet.info

Att använda Zoom

den här sidan har distriktet samlat guider och länkar till instruktionsfilmer som kan vara bra att ta del av om du inte tidigare använt Zoom, eller om du känner dig osäker inför årsmötet. Om du har frågor om hur Zoom fungerar är du välkommen att kontakta Karin Vikström på karin.vikstrom@distriktet.info.

Relaterade nyheter

 • Ge Region Stockholms invånare en hörselvård att lita på
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2022-03-03">3 mars 2022</time>

  Ge Region Stockholms invånare en hörselvård att lita på

  Idag, den 3 mars, är det World Hearing Day. I samband med det vill Hörselskadades distrikt i Stockholms län belysa bristerna inom hörselvården i Region Stockholm och uppmana de styrande politikerna att göra de förändringar...

 • Välkommen på utbildningsdag inför valet 2022!
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2022-02-21">21 februari 2022</time>

  Välkommen på utbildningsdag inför valet 2022!

  Den 27 mars bjuder distriktet in till en utbildningsdag för alla som vill delta i vårt arbete inför valet till regionfullmäktige i september. Dagens upplägg Under dagen kommer vi att presentera distriktets kampanj inför valet,...

 • Hörselskadades distrikt i Stockholms län söker intressepolitisk ombudsman
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2022-02-18">18 februari 2022</time>

  Hörselskadades distrikt i Stockholms län söker intressepolitisk ombudsman

  Hörselskadades distrikt i Stockholms län är en intresseorganisation för och av personer med hörselskada. Vi erbjuder ett kreativt och utvecklande arbete som sker i nära samarbete med både tjänstepersoner och ideellt engagerade medlemmar. Nu söker...