Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2022-02-21">21 februari 2022</time>

Välkommen på utbildningsdag inför valet 2022!

Den 27 mars bjuder distriktet in till en utbildningsdag för alla som vill delta i vårt arbete inför valet till regionfullmäktige i september.

Dagens upplägg

Under dagen kommer vi att presentera distriktets kampanj inför valet, En hörselvård att lita på och prata om hur den implementeras inom distriktet och lokalföreningarna. Detta gör vi utifrån fakta från experter på området som, på plats eller via förinspelad film, berättar om hörselvård och utvecklingen i Region Stockholm. 

Vi kommer också att ha ett mer praktiskt fokus och gå igenom det material som distriktet tagit fram och genomföra övningar för att ge deltagarna verktyg inför att prata om vår valfråga med allmänhet och politiker. Det kommer även att finnas tid för frågor och diskussion. 

Alla medlemmar är välkomna

Utbildningsdagen är till för alla som vill delta i distriktets arbete inför valet. Du behöver inte vara förtroendevald i distriktet eller i någon förening för att delta. Det räcker att du är medlem i någon av HRFs föreningar i Stockholms län och att du vill vara med i distriktets arbete inför valet till regionfullmäktige. Här kan du läsa om de frågor vi lyfter inför valet.

Utbildningsdagen hålls i sal 8 på entréplan i Solna Folkets hus. Distriktet bjuder på förtäring under dagen, ange eventuell specialkost vid anmälan. 

Det kommer att finnas skrivtolk på utbildningsdagen. Önskar du annan tolk, meddela det vid anmälan.

 

Tid: 27 mars, kl. 10:00-15:30, fika serveras från kl. 09:30.
Plats: Sal 8 på entréplan i Solna Folkets hus, Skytteholmsvägen 2, Solna.
Anmälan: Senast måndagen den 14 mars, via den här länken.

Relaterade nyheter

 • Ge Region Stockholms invånare en hörselvård att lita på
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2022-03-03">3 mars 2022</time>

  Ge Region Stockholms invånare en hörselvård att lita på

  Idag, den 3 mars, är det World Hearing Day. I samband med det vill Hörselskadades distrikt i Stockholms län belysa bristerna inom hörselvården i Region Stockholm och uppmana de styrande politikerna att göra de förändringar...

 • Distriktets årsmöte 2022
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2022-02-25">25 februari 2022</time>

  Distriktets årsmöte 2022

  Hörselskadades distrikt i Stockholms län kallar till årsmöte. Årsmötet 2022 kommer att hållas i videomötesverktyget Zoom,onsdagen den 27 april 2022,kl. 18:00-19:30. Sista dag att lämna in motioner till årsmötet är 7 april. Motioner skickas via...

 • Hörselskadades distrikt i Stockholms län söker intressepolitisk ombudsman
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2022-02-18">18 februari 2022</time>

  Hörselskadades distrikt i Stockholms län söker intressepolitisk ombudsman

  Hörselskadades distrikt i Stockholms län är en intresseorganisation för och av personer med hörselskada. Vi erbjuder ett kreativt och utvecklande arbete som sker i nära samarbete med både tjänstepersoner och ideellt engagerade medlemmar. Nu söker...