Videobibliotek

På den här sidan har vi samlat alla de filmer som finns på distriktets YouTube-kanal. Här hittar du bland annat föreläsningar, intervjuer och videobloggar.

Valdebatt – En hörselvård att lita på

Den 4 maj arrangerade distriktet en debatt med representanter från samtliga partier i Region Stockholms fullmäktige. Läs mer om distriktets arbete inför valet 2022 här.

Erik Witte föreläser om SiP-testet

Den 23 mars 2022 föreläste Erik Witte för oss om det nya taluppfattningstest han tagit fram, SiP-testet.

Helge Rask-Andersen föreläser om Menières sjukdom

Den 2 november 2021 arrangerade Hörselskadades distrikt i Stockholms län, tillsammans med Hörselskadades förening i Stockholm en föreläsning med Helge Rask-Andersen.

Akustikföreläsning

Den 4 maj 2021 arrangerade distriktet en akustikföreläsning med akustikexperten Lennart Nilsson.

Hörselwebbinarier med PRO

I april 2021 arrangerade distriktet två webbinarier tillsammans med PROs Stockholmsdistrikt. Det första webbinariet handlade om vad som händer med hörseln när man blir äldre. Det andra webbinariet handlade om hur hörselvården i Stockholms län fungerar. Webbinarierna sändes live av Arena Idé och finns att se på deras YouTube-kanal.

Samtal med Åsa Lindhagen

Webbinarium – SVTs tillgänglighetsarbete

Tema Arbetsliv

I december 2020 genomförde vi en temavecka med fokus på arbetsliv. Nedan ser du de videor som vi publicerade under veckan. På den här sidan kan du läsa mer om vår temavecka.

Videobloggar

Under de första månaderna av coronapandemin publicerade vi varje vecka videobloggar där olika personer inom vår organisation reflekterade över den rådande situationen, spred information och delade med sig av tips. Klicka här för att komma till en spellista med alla videobloggar.