Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2021-12-07">7 december 2021</time>

Distriktet anordnade workshops och höstmöte

Måndagen den 6 december deltog medlemmar från flera av distriktets föreningar på workshops och höstmöte. Det blev en trevlig och lärorik eftermiddag.

Under eftermiddagen hölls tre olika pass, under vilka deltagarna fick välja en av två workshops att delta på. De workshops som erbjöds handlade om olika intressepolitiska frågor och om mer praktiskt föreningsarbete, såsom arbete med föreningarnas hemsidor, rollen som kassör och hur man skriver ett mötesprotokoll.

Mia Modig från distriktskansliet håller i en workshop om funktionshinderråd.

Mingel och höstmöte

När det sista passet var slut samlades alla deltagare för smörgåstårta och mingel. Här anslöt ytterligare några deltagare, som skulle vara med på distriktets höstmöte.

Vid distriktets höstmöte presenterade ordförande Agneta Österman Lindquist förslag till verksamhetsplan och budget för år 2022. Det förslag som lagts fram diskuterades och mötesdeltagarna ställde sig positiva till det.

Därefter informerade Mia Modig och Ingalill Björkstrand från distriktskansliet om en projektansökan till Allmänna arvsfonden som är under arbete.

Distriktets organisationsutredning

Avslutningsvis presenterade Karin Vikström och Ingalill Björkstrand från distriktskansliet den organisationsutredning som genomförts under 2021. Samtliga föreningar har medverkat i utredningen och efter presentationen ledde Britt Edoff från distriktsstyrelsen en diskussion om föreningarnas verksamhet och samverkan i framtiden.

Relaterade nyheter

 • Ge Region Stockholms invånare en hörselvård att lita på
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2022-03-03">3 mars 2022</time>

  Ge Region Stockholms invånare en hörselvård att lita på

  Idag, den 3 mars, är det World Hearing Day. I samband med det vill Hörselskadades distrikt i Stockholms län belysa bristerna inom hörselvården i Region Stockholm och uppmana de styrande politikerna att göra de förändringar...

 • Distriktets årsmöte 2022
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2022-02-25">25 februari 2022</time>

  Distriktets årsmöte 2022

  Hörselskadades distrikt i Stockholms län kallar till årsmöte. Årsmötet 2022 kommer att hållas i videomötesverktyget Zoom,onsdagen den 27 april 2022,kl. 18:00-19:30. Sista dag att lämna in motioner till årsmötet är 7 april. Motioner skickas via...

 • Välkommen på utbildningsdag inför valet 2022!
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2022-02-21">21 februari 2022</time>

  Välkommen på utbildningsdag inför valet 2022!

  Den 27 mars bjuder distriktet in till en utbildningsdag för alla som vill delta i vårt arbete inför valet till regionfullmäktige i september. Dagens upplägg Under dagen kommer vi att presentera distriktets kampanj inför valet,...