Datum: <time datetime="2022-06-16">16 juni 2022</time>

Soligt sommarfika hos distriktet

Distriktet bjöd in till sommarfika i Solna.

Onsdagen den 15 juni bjöd distriktet in till sommarfika i Skytteholmsparken i Solna. Det blev några trevliga timmar med gott fika och härligt umgänge.

Ett tjugotal medlemmar från flera av distriktets föreningar gjorde oss sällskap i Skytteholmsparken för att fika och umgås i det härliga vädret. Solen lockade till både glass och iskaffe.

Medlemmarna fikade och umgicks, med skrivtolkning på plats.

Tillgänglig fikaträff med skrivtolkning

För att skapa en tillgänglig fikaträff fanns skrivtolkar på plats. Vid några av borden använde deltagarna också TSS (tecken som stöd för talet). Om du är intresserad av att lära dig TSS kan du delta i någon av de kurser som distriktet arrangerar under hösten. Läs mer här.

Sommarhälsning från vice ordförande

När träffen började lida mot sitt slut önskade distriktets vice ordförande, Britt Edoff, alla en trevlig sommar. Hon uppmanade också deltagarna att passa på att ladda batterierna under sommaren, på det sätt som passar dem bäst. Britt själv laddar gärna sina batterier genom rofyllda simturer.

Britt Edoff önskade alla en trevlig sommar.

Relaterade nyheter

 • Glad midsommar! Sommarstängt på kansliet
  Datum: <time datetime="2022-06-23">23 juni 2022</time>

  Glad midsommar! Sommarstängt på kansliet

  Hörselskadades distrikt i Stockholms län önskar er en glad midsommar! Distriktskansliet håller öppet några veckor till, men 18 juli-12 augusti kommer kansliet att vara stängt.

 • Distriktet vill se uppdaterat avtal för Vårdval primär hörselrehabilitering
  Datum: <time datetime="2022-06-15">15 juni 2022</time>

  Distriktet vill se uppdaterat avtal för Vårdval primär hörselrehabilitering

  Det är avtalet för Vårdval primär hörselrehabilitering som styr hur den primära hörselrehabiliteringen i länet ser ut. Genom avtalet mellan Region Stockholm och de privata mottagningarna får vårdgivarna sitt uppdrag från regionen. – Avtalet har...

 • Inspelad tinnitusföreläsning
  Datum: <time datetime="2022-05-30">30 maj 2022</time>

  Inspelad tinnitusföreläsning

  Den 18 maj arrangerade distriktet en föreläsning om tinnitus. Föreläsare var Niklas Edvall som är legitimerad audionom och sedan 2019 doktorand vid Karolinska Institutet i labbet för experimentell audiologi. Nu finns en inspelning av föreläsningen att se här.