Om oss

Välkommen till Örnsköldsvik!

Kom med dina idéer till styrelsen! Vi jobbar för att få roliga och bra aktiviteter.

Under kalender och aktuellt hittar du massor av information om vad som händer och även vad som hänt.

Vi samarbetar med ABF och vill gärna få igång studiecirklar, så kom med förslag. Vi kan även ordna kulturarrangemang med ABF som medarrangör. Aktiviteterna tillkännages på vår hemsida och i ÖA under ”föreningsnytt” eller en annan annons. De kommer även att läggas upp under kalender på denna hemsida med datum och mera information.

Hör gärna av dig till någon av oss med idéer kring aktiviteter eller dylikt som gör det lättare för oss att tillgodose era önskemål. Saknar du något på denna hemsida? Maila till oss på ornskoldsvik@forening.hrf.se.

Vill du få information per mail istället för i brev samt mer löpande så kan du lämna din mailadress till oss (ornskoldsvik@forening.hrf.se). Det går även bra att bokmärka denna sida och titta in lite nu och då för att ta del av det som vi informerar om under kalender.

Om föreningen

1959 bildades lokalföreningen Hörselfrämjandet i Örnsköldsvik med omnejd. Sedan 1990 heter riksförbundet, Hörselskadades Riksförbund (HRF), varför lokalföreningen också bytte namn till Hörselskadades förening i Örnsköldsvik.

HRF-lokalförening i Örnsköldsvik har idag 174 aktiva medlemmar (dec. 2019).
Org. nr:   889600-9654
Bankgiro: 5050-9751