Datum: <time datetime="2022-05-03">3 maj 2022</time>

Valdebatt: En hörselvård att lita på

Den 4 maj klockan 19:00 har Hörselskadades distrikt i Stockholms län bjudit in representanter från alla partier i Region Stockholms fullmäktige till en digital debatt om hörselvården i länet. Debatten sänds live i Zoom.

Under debatten kommer problem och lösningar för hörselvården i Region Stockholm att diskuteras. Fokus kommer framför allt att ligga på den primära hörselrehabiliteringen i länet. 

Samtalet leds av Agneta Österman Lindquist och Mattias Lundekvam. Agneta är ordförande i Hörselskadades distrikt i Stockholms län och Mattias är ordförande för Hörselskadades riksförbund. 

– Cirka 400 000 invånare i länet har nedsatt hörsel. Därför tycker vi på distriktet att det är viktigt att lyfta hörselfrågan inför valet till regionfullmäktige. Berättar Agneta Österman Lindquist och fortsätter,

– Vi hoppas att debatten ger tittarna en bild av hur de olika partierna ser på hörselvården i länet och vilka åtgärder de vill vidta för att ge invånarna i Region Stockholm en hörselvård att lita på. 

Titta på debatten

Alla som vill är välkomna att följa debatten live i Zoom. Anslut genom att klicka på länken nedan.

Debatten kommer även att spelas in och publiceras på distriktets hemsida, för den som vill se den i efterhand. 

Vad: Debatt med representanter från partierna i regionfullmäktige

Var: Videomötesverktyget Zoom. Klicka här för att ansluta, ingen föranmälan krävs. 

När: 4 maj klockan 19:00

Debatten kommer att skrivtolkas.

Du behöver själv slå på skrivtolkningen i Zoom. Det gör du genom att klicka på symbolen ”CC – Closed Caption” som finns i verktygsfältet nedtill i Zoom-fönstret. När du klickat på symbolen kommer en lista upp. Där klickar du på ”Show Subtitle”.

Om du får problem med tekniken under debatten är du välkommen att kontakta distriktskansliet via mail till kansli@distriktet.info.


Relaterade nyheter

  • Föreningsverkstad, 16 april
    Datum: <time datetime="2024-04-18">18 april 2024</time>

    Föreningsverkstad, 16 april

    Den 16 april samlades ett glatt och kunskapshungrigt gäng på distriktets kansli under några timmar för att få lära sig mer om bland annat hemsida, medlemsregister, intranät, sociala medier och Microsoft 365. Det blev en...

  • Statsbidrag beviljat för att motverka ofrivillig ensamhet
    Datum: <time datetime="2024-04-17">17 april 2024</time>

    Statsbidrag beviljat för att motverka ofrivillig ensamhet

    Statsbidrag på 95,000 kr beviljat till HRF i Stockholms län HRF i Stockholms län har av Socialstyrelsen beviljats 95,000 kr i statsbidrag för vårt arbete med att skapa meningsfulla och berikande aktiviteter för de som...

  • Vad sa-loppet 2024: Så att Sverige hörs bättre!
    Datum: <time datetime="2024-04-04">4 april 2024</time>

    Vad sa-loppet 2024: Så att Sverige hörs bättre!

    Rör dig framåt och förändra livet för landets 1,5 miljoner hörselskadade. Nu är anmälan till Vad sa-loppet öppen! Du kan välja att arrangera ett eget lopp – eller delta i flera. Spring, hoppa, gå eller...