Datum: <time datetime="2022-05-13">13 maj 2022</time>

Uppdaterat sortiment av hörapparater

Region Stockholm har uppdaterat sitt hörapparatsortiment och en ny lista finns nu att ta del av.

Flera gånger om året uppdaterar Region Stockholm sitt hörapparatssortiment. Vid dessa tillfällen sker inte lika stora förändringar som när man upphandlar ett nytt sortiment, men uppdateringarna är ett sätt för regionen att hänga med i utvecklingen. Genom att göra dessa uppdateringar kan regionen vara säker på att det finns hörapparater i sortimentet som klarar av att möta patienternas behov. 

På KommSyns hemsida finns en uppdaterad lista över alla de hörapparater som ingår i Region Stockholms upphandlade sortiment. En länk till listan finns i den blå rutan till höger på den här sidan.

Relaterade nyheter

 • Glad midsommar! Sommarstängt på kansliet
  Datum: <time datetime="2022-06-23">23 juni 2022</time>

  Glad midsommar! Sommarstängt på kansliet

  Hörselskadades distrikt i Stockholms län önskar er en glad midsommar! Distriktskansliet håller öppet några veckor till, men 18 juli-12 augusti kommer kansliet att vara stängt.

 • Soligt sommarfika hos distriktet
  Datum: <time datetime="2022-06-16">16 juni 2022</time>

  Soligt sommarfika hos distriktet

  Onsdagen den 15 juni bjöd distriktet in till sommarfika i Skytteholmsparken i Solna. Det blev några trevliga timmar med gott fika och härligt umgänge.

 • Distriktet vill se uppdaterat avtal för Vårdval primär hörselrehabilitering
  Datum: <time datetime="2022-06-15">15 juni 2022</time>

  Distriktet vill se uppdaterat avtal för Vårdval primär hörselrehabilitering

  Det är avtalet för Vårdval primär hörselrehabilitering som styr hur den primära hörselrehabiliteringen i länet ser ut. Genom avtalet mellan Region Stockholm och de privata mottagningarna får vårdgivarna sitt uppdrag från regionen. – Avtalet har...