Datum: <time datetime="2023-05-29">29 maj 2023</time>

Kunskap och samverkan på kickoff för förtroendevalda

Lördagen den 27 maj höll distriktet kickoff för förtroendevalda inom distriktet och dess föreningar. Under dagen fick deltagarna ta del av föreläsningar och medverka i samtal och workshops.

Kickoffen gick under namnet Nyvald, invald, utvald och riktade sig till alla som har ett förtroendeuppdrag inom HRF i Stockholms län. Cirka 25 förtroendevalda från olika delar av länet samlades i Solna Folkets Hus för att lära sig mer om HRF och sina uppdrag och för att samtala och nätverka över föreningsgränserna.

En av dagens föreläsningar, om HRFs värdegrund.

Föreläsningar och workshops

Under dagen hölls föreläsningar om alltifrån HRFs syfte och värdegrund, till kommunikation och medlemsvård. Deltagarna fick också möjlighet till egna reflektioner och nätverkande. Bland annat genom en workshop om vilka möjligheter och utmaningar de ser för sina föreningar och gruppsamtal om de egna förtroendeuppdragen.

Workshop om föreningarnas möjligheter och utmaningar.

Reflektion, underhållning och middag

Efter dagens alla föreläsningar och workshops fick deltagarna möjlighet att dela med sig av vad de tyckt om dagen och vad de skulle ta med sig från den. Många lyfte fram det positiva i att få möjlighet att träffas och prata med varandra. Det var också många som lärt sig något nytt och uppdaterat sina kunskaper om HRF.

Dagen avslutades med underhållning från Teater Hipphapp, följt av middag i kansliets lokaler.

Teater Hipphapp stod för underhållningen.

Relaterade nyheter

 • Öppet hus på Hörselskadades dag
  Datum: <time datetime="2023-09-18">18 september 2023</time>

  Öppet hus på Hörselskadades dag

  Välkommen till öppet hus hos Hörselskadades distrikt i Stockholms län lördagen den 21 oktober. Vi bjuder in dig till en dag om hörsel. Programmet ger dig en blandad kompott med inslag av kunskap, erfarenheter, möjlighet...

 • Föreläsning om Menières sjukdom
  Datum: <time datetime="2023-08-21">21 augusti 2023</time>

  Föreläsning om Menières sjukdom

  Den 17 oktober bjuder Menièregruppen inom Hörselskadades distrikt i Stockholms län in till en föreläsning med Tatjana Tomanovic.

 • Lär dig TSS i höst
  Datum: <time datetime="2023-07-04">4 juli 2023</time>

  Lär dig TSS i höst

  Under hösten fortsätter distriktets kurser i TSS (tecken som stöd). Det kommer både att finnas en nybörjarkurs och några fortsättningskurser.