Datum: <time datetime="2023-01-24">24 januari 2023</time>

Ditt nya jobb? Projektledare inom HRF

Är du sugen på ett nytt, meningsfullt jobb? Just nu finns det två spännande tjänster att söka inom HRF.

Båda de aktuella tjänsterna är som projektledare för projekt som beviljats medel av Allmänna arvsfonden. Det ena projektet genomförs av Hörselskadades riksförbund och det andra av lokalföreningen i Stockholm.

Hörselskadades Riksförbund söker en projektledare för ett projekt som syftar till att testa, dokumentera och utveckla olika modeller för att skapa delaktighet för hörselskadade i digitala- och hybridmöten. Slutsatserna ska leda till en fungerande modell i form av pedagogiskt utformade utbildningar, självstudiepaket, studiecirkelmaterial, hearing och rapporter. Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan på förbundets karriärsida.

Stockholmsföreningen söker en projektledare för ett treårigt projekt som syftar till att personer med invandrarbakgrund och hörselskada ska få den hjälp som behövs för att de lättare ska integreras i det svenska samhället. Läs mer om tjänsten och ansökan på Stockholmsföreningens hemsida.

Relaterade nyheter

 • Vad sa-loppet 2024: Så att Sverige hörs bättre!
  Datum: <time datetime="2024-04-04">4 april 2024</time>

  Vad sa-loppet 2024: Så att Sverige hörs bättre!

  Rör dig framåt och förändra livet för landets 1,5 miljoner hörselskadade. Nu är anmälan till Vad sa-loppet öppen! Du kan välja att arrangera ett eget lopp – eller delta i flera. Spring, hoppa, gå eller...

 • Glad påsk!
  Datum: <time datetime="2024-03-28">28 mars 2024</time>

  Glad påsk!

  Hörselskadades distrikt i Stockholms län önskar alla våra medlemmar en glad påsk! Distriktskansliet håller stängt 28/3-1/4.

 • Ta del av din journal i hörselvården
  Datum: <time datetime="2024-03-21">21 mars 2024</time>

  Ta del av din journal i hörselvården

  Digitala framsteg inom primär hörselrehabilitering i Stockholm. Under våren 2022 framhöll HRF i Stockholms län att Region Stockholm inte följde upp avtalet med vårdgivarna inom primär hörselrehabilitering gällande digital funktionalitet. Vid den tiden mötte ingen...