Datum: <time datetime="2023-01-24">24 januari 2023</time>

Ditt nya jobb? Projektledare inom HRF

Är du sugen på ett nytt, meningsfullt jobb? Just nu finns det två spännande tjänster att söka inom HRF.

Båda de aktuella tjänsterna är som projektledare för projekt som beviljats medel av Allmänna arvsfonden. Det ena projektet genomförs av Hörselskadades riksförbund och det andra av lokalföreningen i Stockholm.

Hörselskadades Riksförbund söker en projektledare för ett projekt som syftar till att testa, dokumentera och utveckla olika modeller för att skapa delaktighet för hörselskadade i digitala- och hybridmöten. Slutsatserna ska leda till en fungerande modell i form av pedagogiskt utformade utbildningar, självstudiepaket, studiecirkelmaterial, hearing och rapporter. Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan på förbundets karriärsida.

Stockholmsföreningen söker en projektledare för ett treårigt projekt som syftar till att personer med invandrarbakgrund och hörselskada ska få den hjälp som behövs för att de lättare ska integreras i det svenska samhället. Läs mer om tjänsten och ansökan på Stockholmsföreningens hemsida.

Relaterade nyheter

 • Gemensam skrivelse angående tolkbeställningar
  Datum: <time datetime="2023-02-01">1 februari 2023</time>

  Gemensam skrivelse angående tolkbeställningar

  Tillsamman med flera andra organisationer har distriktet skickat en skrivelse till Hälso- och sjukvårdsnämnden, med anledning av Tolkcentralens beslut att inte längre ta emot tolkbokningar via mail. Tolkcentralen har tidigare beslutat att inte längre ta...

 • Nominera till förtroendeuppdrag inom distriktet
  Datum: <time datetime="2023-01-26">26 januari 2023</time>

  Nominera till förtroendeuppdrag inom distriktet

  Den 26 april håller distriktet årsmöte och nu är det dags att skicka in nomineringar för förtroendeuppdrag inom distriktet.

 • Distriktets föreläsningar i vår
  Datum: <time datetime="2023-01-25">25 januari 2023</time>

  Distriktets föreläsningar i vår

  Vårens föreläsningsschema är klart och vi är glada att kunna presentera ett gäng spännande föreläsningar. I utbudet finns både föreläsningar som man tar del av på plats och som sker digitalt. Distriktet har de senaste...