Datum: <time datetime="2023-02-03">3 februari 2023</time>

Vandra med oss i Kroatien

På begäran ordnar vi nu en hörseltillgänglig, guidad vanringsresa på Kroatiens storslagna riviera. Svårighetsgraden är medel och den längsta vandringen vi gör på en dag är elva kilometer. Totalt vandrar vid 25 kilometer under tre dagar. Boka senast 15 april och få boka tidigt-rabatten!

Vi får uppleva härliga dagar med vandringar i behagligt tempo i omgivningar som erbjuder kustnära vandring och varierande stigar i bergen.
Utflykter i den dalmatiska övärlden och bergen väntar oss och besök på vingård och lokal marknad sätter extra färg på vår resa.
Vi bor trevligt på fyrstjärnigt hotell vid strandpromenaden i Makarska och har storslagen utsikt över både berg och hav.

Dag 1, lördagen den 21 oktober bekantar vi oss med staden Makarska på guidad stadstur och sista dagen är vi helt lediga och kan utforska omgivningen på egen hand eller bara slappa vid poolen. Söndag, måndag och tisdag vandrar vi.

Makarska.

Hela detaljprogrammet med all information om priser och tider kan du ladda ner här eller på papper i lokalen på Malmgårdsvägen 63 A. Vill du ha det hemskickat per post, hör bara av dig till Anne så fixar hon.
Som vanligt har vi med oss mobila hörselslingor, skrivtolkar och egna reseledare.
Resan ordnas i samarbete med Axtours. Intresseanmälan görs till Anne på e-post anne.sjokvist@hrfstockholm.se eller ring 0761 01 40 27.

Relaterade nyheter

 • Trevlig nationaldag!
  Datum: <time datetime="2023-06-02">2 juni 2023</time>

  Trevlig nationaldag!

  Vår lokal är stängd 5-6 juni och vi öppnar igen onsdagen den 7 juni. Vi önskar er en riktigt trevlig nationaldag!

 • ”Var på oss som iglar”
  Datum: <time datetime="2023-05-26">26 maj 2023</time>

  ”Var på oss som iglar”

  Torun Boucher (V) och Robert Mjörnberg (V), stadens ledande politiker inom kultur- och äldrefrågor, mötte i veckan föreningens förtroendevalda och medlemmar i ett samtal som till största delen handlade om äldreomsorgen och oron kring den.

 • Stockholmare United – att höras och höra till
  Datum: <time datetime="2023-05-15">15 maj 2023</time>

  Stockholmare United – att höras och höra till

  Vårt nya projekt som riktar sig till utrikesfödda personer med hörselskada har en egen sida där du hittar kontaktuppgifter till projektledare Josefin Säfström och information. Där kommer vi också att fylla på med mer information...