Datum: <time datetime="2023-02-03">3 februari 2023</time>

Vandra med oss i Kroatien

På begäran ordnar vi nu en hörseltillgänglig, guidad vanringsresa på Kroatiens storslagna riviera. Svårighetsgraden är medel och den längsta vandringen vi gör på en dag är elva kilometer. Totalt vandrar vid 25 kilometer under tre dagar. Boka senast 15 april och få boka tidigt-rabatten!

Vi får uppleva härliga dagar med vandringar i behagligt tempo i omgivningar som erbjuder kustnära vandring och varierande stigar i bergen.
Utflykter i den dalmatiska övärlden och bergen väntar oss och besök på vingård och lokal marknad sätter extra färg på vår resa.
Vi bor trevligt på fyrstjärnigt hotell vid strandpromenaden i Makarska och har storslagen utsikt över både berg och hav.

Dag 1, lördagen den 21 oktober bekantar vi oss med staden Makarska på guidad stadstur och sista dagen är vi helt lediga och kan utforska omgivningen på egen hand eller bara slappa vid poolen. Söndag, måndag och tisdag vandrar vi.

Makarska.

Hela detaljprogrammet med all information om priser och tider kan du ladda ner här eller på papper i lokalen på Malmgårdsvägen 63 A. Vill du ha det hemskickat per post, hör bara av dig till Anne så fixar hon.
Som vanligt har vi med oss mobila hörselslingor, skrivtolkar och egna reseledare.
Resan ordnas i samarbete med Axtours. Intresseanmälan görs till Anne på e-post anne.sjokvist@hrfstockholm.se eller ring 0761 01 40 27.

Relaterade nyheter

  • Öppet hus – med Jonathan Lefvendahl
    Datum: <time datetime="2024-04-23">23 april 2024</time>

    Öppet hus – med Jonathan Lefvendahl

    Vi får en fin gäst idag: vår nya styrelseledamot Jonathan Lefvendahl, som kommer och presenterar sig och umgås med oss. Välkomna! Varje tisdag 13.00-15.00 håller vi öppet hus i lokalen på Malmgårdsvägen 63 A. Vi...

  • Stängt på Valborg!
    Datum: <time datetime="2024-04-18">18 april 2024</time>

    Stängt på Valborg!

    Vi vill bara upplysa redan nu om att Öppet hus – som vi vanligtvis har varje helgfri tisdag – är inställt tisdagen den 30 april, eftersom det är Valborgsmässoafton då. Hoppas ni får en fin...

  • Vad sa-loppet – SAVE THE DATE 27/5!
    Datum: <time datetime="2024-04-17">17 april 2024</time>

    Vad sa-loppet – SAVE THE DATE 27/5!

    Häng med oss och delta i Vad sa-loppet Stockholm, som föreningen arrangerar i Tantolunden den 27 maj! Gå, spring, rulla – alla sätt att ta sig fram är bra! Vad sa-loppet 2024: Så att Sverige...