Datum: <time datetime="2023-02-03">3 februari 2023</time>

Vandra med oss i Kroatien

På begäran ordnar vi nu en hörseltillgänglig, guidad vanringsresa på Kroatiens storslagna riviera. Svårighetsgraden är medel och den längsta vandringen vi gör på en dag är elva kilometer. Totalt vandrar vid 25 kilometer under tre dagar. Boka senast 15 april och få boka tidigt-rabatten!

Vi får uppleva härliga dagar med vandringar i behagligt tempo i omgivningar som erbjuder kustnära vandring och varierande stigar i bergen.
Utflykter i den dalmatiska övärlden och bergen väntar oss och besök på vingård och lokal marknad sätter extra färg på vår resa.
Vi bor trevligt på fyrstjärnigt hotell vid strandpromenaden i Makarska och har storslagen utsikt över både berg och hav.

Dag 1, lördagen den 21 oktober bekantar vi oss med staden Makarska på guidad stadstur och sista dagen är vi helt lediga och kan utforska omgivningen på egen hand eller bara slappa vid poolen. Söndag, måndag och tisdag vandrar vi.

Makarska.

Hela detaljprogrammet med all information om priser och tider kan du ladda ner här eller på papper i lokalen på Malmgårdsvägen 63 A. Vill du ha det hemskickat per post, hör bara av dig till Anne så fixar hon.
Som vanligt har vi med oss mobila hörselslingor, skrivtolkar och egna reseledare.
Resan ordnas i samarbete med Axtours. Intresseanmälan görs till Anne på e-post anne.sjokvist@hrfstockholm.se eller ring 0761 01 40 27.

Relaterade nyheter

 • Öppet hus med Matro (inomhus)!
  Datum: <time datetime="2024-05-20">20 maj 2024</time>

  Öppet hus med Matro (inomhus)!

  Välkommen till Öppet hus tisdag 21 maj!Den här gången får vi lyssna till Lars Bergh på Matro. Vi ses hos oss 13.00-15.00. Vi träffas inomhus av tillgänglighetsskäl, då vår mobila utrustning är utlånad för tillfället....

 • Teater Hipp Happ på Vad sa-loppet
  Datum: <time datetime="2024-05-16">16 maj 2024</time>

  Teater Hipp Happ på Vad sa-loppet

  Häng med när Teater Hipp Hipp arrangerar en spännande improvisationspromenad. I årets Vad sa-loppet kommer vår egna teatergrupp Hipp Hipp att delta med en improvisationspromenad. Det ser vi fram emot! Anmälan till Vad sa-loppet i...

 • Öppet hus inne – med SeniorNet
  Datum: <time datetime="2024-05-14">14 maj 2024</time>

  Öppet hus inne – med SeniorNet

  I dag är vi inne på Öppet hus, eftersom SeniorNet kommer till oss och det blir bäst med tillgängligheten och uppkopplingen till WiFi. Välkomna!