Datum: <time datetime="2023-08-03">3 augusti 2023</time>

Föreläsning om att återskapa skadad hörsel

Den 30 augusti kl 18-19.30 föreläser Helge Rask-Andersen i Solna folkets hus om sin forskning kring att återskapa skadad hörsel.

Helge Rask-Andersen är senior professor i experimentell otologi vid Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Under sin föreläsning för oss kommer Helge att prata om den forskning han är med och bedriver kring att återskapa skadad hörsel. Forskningen sker bland annat på krokodiler, som har förmågan att återskapa hårceller i örat. Vad kan vi lära oss av att studera krokodiler och vilken forskning är på gång för framtiden? Det kommer Helge att berätta om den 30 augusti. 


Tid: Onsdagen en 30 augusti, kl. 18:00-19:30.

Plats: Föreläsningen hålls i Solna Folkets Hus, Skytteholmsvägen 2, Solna.

Anmälan: I det här formuläret, senast den 28 augusti.

Föreläsningen kommer att skrivtolkas. Om du önskar teckenspråkstolk eller TSS-tolk, tänk på att anmäla dig i god tid för att öka chansen att få tolk beviljad till föreläsningen. Önskan om tolk uppges vid anmälan.

Föreläsning arrangeras av Hörselskadades distrikt i Stockholms län.

Relaterade nyheter

 • Hösten i konstklubben
  Datum: <time datetime="2023-09-07">7 september 2023</time>

  Hösten i konstklubben

  Föreningens konstklubb har många fina aktiviteter i höst.
  Aktiviteterna är öppna för konstklubbens medlemmar och vänner. Där föranmälan krävs har konstklubbens medlemmar förtur och kölista upprättas.
  Vi brukar avrunda träffarna med att tillsammans besöka något närbeläget café.

 • Margareta Persson berättar om sina senaste böcker
  Datum: <time datetime="2023-09-05">5 september 2023</time>

  Margareta Persson berättar om sina senaste böcker

  Margareta Persson besöker oss tisdagen den 3 oktober klockan 13-15 i lokalen på Malmgårdsvägen 63A, Södermalm, och berättar om sina senaste böcker som handlar om funktionshinderrörelsen och synen på personer med funktionsnedsättning i vårt samhälle genom historien.

 • Spela bridge hos oss!
  Datum: <time datetime="2023-08-30">30 augusti 2023</time>

  Spela bridge hos oss!

  Vill du spela bridge i hörseltillgänglig miljö? Häng på HRF Stockholms bridgeklubb. Klubben passar både nybörjare och mera vana spelare. Vi spelar varje tisdag klockan 10-12 med start 19 september.