Datum: <time datetime="2023-08-03">3 augusti 2023</time>

Föreläsning om att återskapa skadad hörsel

Den 30 augusti kl 18-19.30 föreläser Helge Rask-Andersen i Solna folkets hus om sin forskning kring att återskapa skadad hörsel.

Helge Rask-Andersen är senior professor i experimentell otologi vid Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Under sin föreläsning för oss kommer Helge att prata om den forskning han är med och bedriver kring att återskapa skadad hörsel. Forskningen sker bland annat på krokodiler, som har förmågan att återskapa hårceller i örat. Vad kan vi lära oss av att studera krokodiler och vilken forskning är på gång för framtiden? Det kommer Helge att berätta om den 30 augusti. 


Tid: Onsdagen en 30 augusti, kl. 18:00-19:30.

Plats: Föreläsningen hålls i Solna Folkets Hus, Skytteholmsvägen 2, Solna.

Anmälan: I det här formuläret, senast den 28 augusti.

Föreläsningen kommer att skrivtolkas. Om du önskar teckenspråkstolk eller TSS-tolk, tänk på att anmäla dig i god tid för att öka chansen att få tolk beviljad till föreläsningen. Önskan om tolk uppges vid anmälan.

Föreläsning arrangeras av Hörselskadades distrikt i Stockholms län.

Relaterade nyheter

 • Språkröret
  Datum: <time datetime="2024-06-20">20 juni 2024</time>

  Språkröret

  Nummer 2 av vår egen tidning Språkröret har nu gått till tryck! Är du sugen på att redan nu kika i tidningen så finns den att läsa digitalt som pdf. Trevlig midsommar!

 • Sommarstängt
  Datum: <time datetime="2024-06-19">19 juni 2024</time>

  Sommarstängt

  Torsdag den 20 juni, dagen före midsommar, har vi stängt på kansliet. Vi stänger också för sommaren och öppnar igen måndag den 26 augusti. Nästa vecka nås vi på e-post och telefon. Vi önskar er...

 • Utbildning i Slingkollen i höst
  Datum: <time datetime="2024-06-19">19 juni 2024</time>

  Utbildning i Slingkollen i höst

  Vill du vara med och påverka genom att kolla slingor i ditt lokalområde? I höst kommer Hörselskadades distrikt i Stockholms län att erbjuda en kurs för den som vill lära sig kolla teleslingor (hörslingor). För...