Om oss

Hörselskadades förening i Järfälla / Upplands-Bro är en ideell organisation som vill sprida information och kunskap om hörselproblem och hjälpmedel.

Palle säljer batterier

 

Hörselskadades förening i Järfälla och Upplands Bro välkomnar dig till HRF. Vi erbjuder råd, stöd och möjlighet att träffa andra hörselskadade för att utbyta erfarenhet under tillgängliga former. Vi ordnar lokala aktiviteter som föreläsningar, studiecirklar, utflykter och liknande. Vi bedriver intressepolitiskt påverkansarbete på lokal nivå, framför allt gentemot kommunerna. Som medlem kan du vara med och förändra och förbättra! Medlemskap kostar 300 kronor per år och 75 kronor för anhörig medlem. Medlemskap i HRF gäller ett år framåt från den dag man betalar. Välkommen till HRF!

Vår adress är Hörselskadadesförening i Järfälla och Upplands Bro, Kopparvägen 17, 176 72 Järfälla. Vi har ingen bemanning på kansliet men hämtar regelbundet posten i vårt fack. Vi träffas även på e-post och där är vår adress: Jarfalla.UpplandsBro@forening.hrf.se

Vi anordnar föreläsningar, kurser, utflykter mm och på våra aktiviteter säljer vi batterier till självkostnadspris..

Under fliken ”Kontakt” finns uppgifter på medlemmar i styrelsen.

Gåva till föreningen: Vi tar tacksamt emot ett bidrag till vår förening. Skriv GÅVA och sätt in gåvobeloppet på 878773-1.