Datum:

Lyckad bussresa Västmanland runt

Glada medlemmar åkte på en bussresa där vi besökte stora delar av Västmanland.

Denna gång for vi runt på bussresa med guiden Erik med i bussen. Självklart hade vi också med bärbara slingor för dem som behövde.  

Erik berättade en massa spännande om det vi åkte förbi. Första stopp blev Åsby handelsträdgård vid Hallstahammar, där vi blev serverade förmiddagsfika och smörgås. De flesta av oss gick sedan runt och frossade i blomsterprakten och många köpte också växter med hem.

Efter en sväng runt Västerås där vi bland annat fick veta att man numera har ett flygmuseum på den nedlagda flygflottiljen, åkte vi mot Skultuna där vi avnjöt lunch.

Därefter fritt fram att kolla vackra föremål både i muséet och butiken. Erik berättade att man inte längre har tillverkning, men man gör ”slutkoll” på tillverkningen.

Vi fick en underbar dag, med våra härliga medlemmar! Vi hör dåligt, men vi är väldigt bra på att umgås!

Hela dagen hade vi tur med vädret, men på vägen hem började det duggregna. Micke som körde bussen var samarbetsvillig och gjorde flera stopp så att folk skulle slippa ha så lång väg hem i regnet.

Som vanligt var resan subventionerad för våra medlemmar via Olof Ezelius fond.

Tack ni som var med och tack Björn Blom för att du fixat resan!

Relaterade nyheter

  • Välkommen på medlemsmöte!
    Datum:

    Välkommen på medlemsmöte!

    Den 16 november 2024 bjuder Styrelsen in till samråd om verksamhetsplan och budget för 2025, och information om hörselvården nästa år. Välkomna alla fina medlemmar till höstens medlemsmöte. Vi har även bjudit in ordförande i...

  • Öppet hus – där hörseln står i fokus!
    Datum:

    Öppet hus – där hörseln står i fokus!

    HRF i Järfälla-Upplands Bro bjuder in allmänheten till en dag där hörseln står i fokus, på hörseldagen den 19 oktober på Seniorträffen i Jakobsberg. Vår kunniga syn- och hörselkonsulent, Nina Grynning, är på plats för...

  • BIO: Stormskärs Maja
    Datum:

    BIO: Stormskärs Maja

    HRF Järfälla UpplandsBro bjuder på fika och bio i samverkan med reumatikerföreningen den 13 oktober.Vi träffas kl.13.00 på folkets Hus i Kalhäll och börjar med vi bjuder på fika med dopp. Filmen börjar kl. 14.00....