Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2021-10-19">19 oktober 2021</time>

Tack alla besökare under Hörselveckan

Så många trevliga människor vi fick möta under Hörselveckan, och så många intressanta samtal vi har haft. Vi har både fått ge och ta emot viktig information.

Hörselveckan blev minst sagt en intensiv men rolig vecka!

Vid två tillfällen under veckan hade vi Öppet Hus, en på dagtid och en kvällstid, för att ge både daglediga och yrkesverksamma möjlighet att besöka oss. Då bjöd vi på fika, sålde batterier och  informerade om och visade exempel på hörseltekniska hjälpmedel. Intresset var stort och vi fick svara på många frågor.

Vid två andra tillfällen visade vi HRF Talks, två digitala föredrag per gång med fika och samtal däremellan. Skrivtolkar fanns på plats och skrivtolkade samtalen. Totalt såg ett 15-tal personer föredragen.

På Hörseldagen stod vi på torget där vi sålde batterier och delade ut informationsmaterial. Där hade vi en jämn ström av besökare under de två timmarna  i strålande solsken.
Att vi dessutom har fått några nya medlemmar är självklart väldigt viktigt. Vår förening borde ha många fler medlemmar med tanke på antalet invånare.

 

Relaterade nyheter

 • Vårens program
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2022-01-18">18 januari 2022</time>

  Vårens program

  Nu är vårens program klart och vi ser fram emot att åter få möta både medlemmar och andra hörselskadade vid kommande aktiviteter. Här finns vårens program och det första Nyhetsbrevet för året där också kallelsen...

 • Trögdsgården har nu en fungerande hörslinga
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2021-09-27">27 september 2021</time>

  Trögdsgården har nu en fungerande hörslinga

  Idag har vi äntligen kunnat konstatera att Trögdsgårdens hörslinga fungerar. Där har man tidigare installerat en ny slinga men den har inte fungerat av olika orsaker när Slingkollen testat den. Men efter varje gång har...

 • Höstens program
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2021-09-08">8 september 2021</time>

  Höstens program

  Nu är höstens program fastställt. Men det var inte helt lätt att planera när vi för varje aktivitet skulle tänka ”restriktioner eller inte”. Och samma dag som det skickades för tryck och utskick till medlemmar...