Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2021-01-09">9 januari 2021</time>

Eartech Hörselklinik öppnar i Enköping

Nu har en ny hörselklinik öppnat i Enköping så vi hörselskadade har återigen två audionommottagningar att vända oss till.

Eartech Hörselkliniker finns sedan tidigare i Stockholm, Örebro och Göteborg. Eartech är ett relativt nytt företag inom hörselområdet. 2016 startade man med hörselkliniker i Stockholm.  Företaget beskriver sig själv som ett oberoende företag vilket betyder att man har hörapparater och hjälpmedel av olika märken.

Nu etablerar man sig också i Enköping och Uppsala och har tecknat avtal med Region Uppsala. Avtalet innebär bland annat att det inte behövs någon remiss och att man betalar en fast avgift vilket idag är 340 kr för ett hjälpmedel (510 kr för två hjälpmedel vid samma tillfälle).

Eartech Hörselklinik finns på Sandgatan 13B, Enköping, samma adress som tidigare AudioNova. I Uppsala håller man till på Kungsgatan 43.  Tidbokning  kan göras på telefon  020-121226 eller e-post info@eartech.se, samma för båda klinikerna.

Förutom Eartech finns sedan tidigare också regionens audionommottagning i Enköping på Linbanegatan 8, tel: 018-611 67 11.

 

Relaterade nyheter

 • Vårens program
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2022-01-18">18 januari 2022</time>

  Vårens program

  Nu är vårens program klart och vi ser fram emot att åter få möta både medlemmar och andra hörselskadade vid kommande aktiviteter. Här finns vårens program och det första Nyhetsbrevet för året där också kallelsen...

 • Tack alla besökare under Hörselveckan
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2021-10-19">19 oktober 2021</time>

  Tack alla besökare under Hörselveckan

  Så många trevliga människor vi fick möta under Hörselveckan, och så många intressanta samtal vi har haft. Vi har både fått ge och ta emot viktig information. Hörselveckan blev minst sagt en intensiv men rolig...

 • Trögdsgården har nu en fungerande hörslinga
  Kategori: Nyheter
  Datum: <time datetime="2021-09-27">27 september 2021</time>

  Trögdsgården har nu en fungerande hörslinga

  Idag har vi äntligen kunnat konstatera att Trögdsgårdens hörslinga fungerar. Där har man tidigare installerat en ny slinga men den har inte fungerat av olika orsaker när Slingkollen testat den. Men efter varje gång har...