Datum:

Årsmötet 2024

Välbesökt, informativt och händelserikt

Vi blev ett 40-tal som möttes och det går inte att ta miste på glädjen över att träffas – särskilt fint i hjärtat är det ju att återse vänner som man haft tillfälle att knyta an till under åren sedan starten för drygt 30 år sedan.

Det fanns gott om tid före mötet att samtala över en fika med både smörgås och semla.

Med Agneta Österman Lindquist och Yvonne Moberg i sekretariatet känns det som alltid tryggt. Vi är i hamn och inga protester hördes när det redogjordes för verksamhet och budget.

Hans Moberg avtackades efter väl förättat värv under några år i styrelsen och Karin Framme hälsades välkommen som nyinvald.

Vår tidigare ordförande Birgitta Fernström hade inför kvällen lyft tanken om att också uppmärksamma utvalda personligheter med utmärkelser. Styrelsen var väldigt överens om att Anita Wallin skulle hyllas för att bland så mycket annat vara den som startat vår förening för drygt 30 år sedan – hon har nu förärats med HRFs förtjänstmärke i guld. Vår tidigare kassör under många år Eivor som håller fast vid oss som proffsig revisor fick förtjänsttecknet i silver.

Anna Granath och Johan Nyberg från CI-teamet på Huddinge sjukhus respektive Hörselmottagningen på Rosenlunds sjukhus redogjorde för verksamheten idag och vikten av att utveckla samverkansformer för vår skull. Uppskattat och lärorikt.

Relaterade nyheter

  • Föreningsmötet 24 oktober
    Datum:

    Föreningsmötet 24 oktober

    Jippiiie! Föreningsmötet som bestod av ett 20-tal närvarande medlemmar, tycker att styrelsens förslag till verksamhet för 2025 är bra . Nu gäller det för oss att leva upp till innehållet. ”Oss” är ju alla ni...

  • Användarträff med Advance Bionics
    Datum:

    Användarträff med Advance Bionics

    Nytt datum är 30 oktober För dig som: – vill veta mer om möjligheterna och utvecklingen kring ditt CI – är nyfiken på alla fabrikat – är anhörig eller vän. Det här är alltså tillfället...

  • Föreningens Höstmöte
    Datum:

    Föreningens Höstmöte

    Torsdag 24 oktober 17.00 – 19.30 Skytteholmsvägen 2 6 tr VARMT VÄLKOMMEN på en mycket trevlig föreläsning med Carsten Berglund som du inte vill missa. Vi inleder mötet med förtäring och tycker sedan till om...