Datum: <time datetime="2024-02-24">24 februari 2024</time>

Årsmötet 2024

Välbesökt, informativt och händelserikt

Vi blev ett 40-tal som möttes och det går inte att ta miste på glädjen över att träffas – särskilt fint i hjärtat är det ju att återse vänner som man haft tillfälle att knyta an till under åren sedan starten för drygt 30 år sedan.

Det fanns gott om tid före mötet att samtala över en fika med både smörgås och semla.

Med Agneta Österman Lindquist och Yvonne Moberg i sekretariatet känns det som alltid tryggt. Vi är i hamn och inga protester hördes när det redogjordes för verksamhet och budget.

Hans Moberg avtackades efter väl förättat värv under några år i styrelsen och Karin Framme hälsades välkommen som nyinvald.

Vår tidigare ordförande Birgitta Fernström hade inför kvällen lyft tanken om att också uppmärksamma utvalda personligheter med utmärkelser. Styrelsen var väldigt överens om att Anita Wallin skulle hyllas för att bland så mycket annat vara den som startat vår förening för drygt 30 år sedan – hon har nu förärats med HRFs förtjänstmärke i guld. Vår tidigare kassör under många år Eivor som håller fast vid oss som proffsig revisor fick förtjänsttecknet i silver.

Anna Granath och Johan Nyberg från CI-teamet på Huddinge sjukhus respektive Hörselmottagningen på Rosenlunds sjukhus redogjorde för verksamheten idag och vikten av att utveckla samverkansformer för vår skull. Uppskattat och lärorikt.

Relaterade nyheter

 • Försommarens sista CI-fika
  Datum: <time datetime="2024-05-29">29 maj 2024</time>

  Försommarens sista CI-fika

  Dagen före Nationaldagen

 • Dagträff för yrkesverksamma med CI
  Datum: <time datetime="2024-02-27">27 februari 2024</time>

  Dagträff för yrkesverksamma med CI

  Den 23 mars ordnas en träff för erfarenhetsutbyte med likasinnade i Norrköping. Den här gången ses vi i Stockholm. Gruppen är för närvarande så gott som fulltecknad MEN man får ju alltid räkna med återbud....

 • Äntligen är vintervilan över och vi har haft årets första CI-fika
  Datum: <time datetime="2024-02-08">8 februari 2024</time>

  Äntligen är vintervilan över och vi har haft årets första CI-fika

  Samtalsämnena blir lika många som kramarna när vi ses. Vi var 17 personer som hade möjlighet att samlas den här gången. ”Hur fungerar Alltid Öppet contra 1177 i kontakt med vården för oss hörselskadade?” ”TV-4...