Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2020-10-01">1 oktober 2020</time>

Enkät Skrivtolkanvändare

Jag heter Sara Tornberg och arbetar som teckenspråks- dövblind- och skrivtolk inom Tolkverksamheten. Jag har också rollen som förbättringsledare i verksamheten.

På det senaste regionala brukarrådet för Tolk fick ni informationen att vi kommer bjuda in för en workshop med fokus på PCA – Personcentrerat arbetssätt. Det är jag som kommer att hålla i denna workshop.Utvecklingsarbetet kring PCA inledde vi under våren. PCA inom Tolk innebär att du och tolken ska ha samarbete och delat ansvar i tolksituationen. Vi hoppas och tror att resultatet av detta arbete gör så att vi  erbjuder er, våra tolkanvändare, en tryggare tolkning och att du känner dig mer delaktig vid tolktillfället.

Vad som är viktigt för tolkanvändare skiljer sig ofta åt från gång till gång beroende på saker som sammanhang, deltagare och dagsform.
I bifogad länk följer några frågor runt detta.
Tanken med enkäten är att få ett bra underlag inför vår stundande workshop.

Antingen mejlar du ut länken till dina medlemmar och de svarar utifrån sig själva eller så frågar du dem och skriver sedan ert gemensamma svar. Alla svar kommer enbart till mig och det är sedan jag som sammanställer svaren inför vår workshop. Jag kommer inte redovisa några namn.

Jag ber att få ditt/dina medlemmars enkätsvar senast 23 oktober.

Länk till enkäten:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=VaJi_CBC5EebWkGO7jHaXyqsQ6dZCXZMjqZbW_X3w3FUOVUzWUVSNzNSVTFZVFJYQ0pIWE1CRTFGMi4u

Har ni frågor eller funderingar går jag att nå på:
sara.tornberg@vgregion.se

Hälsningar,
Sara Tornberg
Förbättringsledare

Relaterade nyheter

  • KRF protokoll 9 feb
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-03-01">1 mars 2022</time>

    KRF protokoll 9 feb

    Funktionshinderrådet (KRF) Vänersborg

  • Öppet hus
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-02-27">27 februari 2022</time>

    Öppet hus

    Öppet hus