Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2022-02-16">16 februari 2022</time>

Chalmers – Användarenkät Hörselhjälpmedel

Hej!

Vill du vara med och påverka användarupplevelsen av en ny hörsellösning? Vi letar efter dig som är peppad på att ställa upp på en intervju eller svara på en enkät!

Det är vi som är Amanda och Frida och vi är två studenter från Chalmers som just nu gör vårt examensarbete på programmet Industrial Design Engineering. Arbetet går ut på att förbättra användarupplevelsen av en ny hörsellösning och vi behöver därför hjälp med att förstå olika preferenser, attityder, utmaningar, och möjligheter för personer som använder olika typer av hörsellösningar idag.

Intervju: Under intervjun svarar du på några frågor om vad du anser är viktigt när det kommer till hörsellösningar. Intervjun tar 30-40 minuter och görs digitalt via Zoom. Är du intresserad? Skriv ett mejl till oss: amandafrida.thesis@rumtid.se 

Enkät: För att svara på enkäten krävs ingen förkunskap om vilka hörsellösningar som finns på marknaden. Det tar ca 5 minuter att svara på enkäten. Här är länken: https://forms.gle/1hDfyQUhEQLHUTsSA ”

Svara gärna om vilken tid ni kan för intervju så snart som möjligt, annars är det bara att återkomma om ni har några frågor om upplägget eller utskicket till era medlemmar.

Med vänliga hälsningar,

Frida Grothérus & Amanda Djäknegren

Relaterade nyheter

  • KRF protokoll 9 feb
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-03-01">1 mars 2022</time>

    KRF protokoll 9 feb

    Funktionshinderrådet (KRF) Vänersborg

  • Öppet hus
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-02-27">27 februari 2022</time>

    Öppet hus

    Öppet hus