Tema: Arbetsliv

Den 7-11 december arrangerade distriktet en temavecka med fokus på arbetsliv. På den här sidan kan du ta del av innehållet från veckan.

Så funkar facket – Intervju med Jenny Larsson

Jenny har varit fackligt aktiv och i intervjun berättar hon bland annat om sina erfarenheter av det arbetet och om hur facket fungerar. Klicka här för att se intervjun med Jenny på distriktets YouTube-kanal.

 

Hur upplever personer med hörselskada arbetslivet i Stockholms län? – Presentation av enkätundersökning

Distriktets intressepolitiska ombudsman, Mia Modig, berättar om den enkätundersökning som distriktet genomförde i våras för att ta reda på hur personer med hörselskada upplever arbetslivet. Klicka här för att se presentationen på distriktets YouTube-kanal.

 

Erfarenheter från arbetslivet

Under veckan publicerade vi intervjuer där några av distriktets medlemmar delade med sig av sina erfarenheter från arbetslivet.

”Den största utmaningen handlar om möten” – Här kan du läsa om Jans erfarenheter av att arbeta som arkitekt.

”Var inte rädd för att sticka ut” – Här kan du läsa om Annas erfarenheter av att arbeta som jurist.

”Försök att anpassa din omgivning på ett hörselsmart sätt” – Här kan du läsa om Mikaels erfarenheter av att arbeta som IT-tekniker.

Ordföranden summerar veckan

Distriktets ordförande Agneta Österman Lindquist summerar och reflekterar kring temaveckan. Klicka här för att se filmen på distriktets YouTube-kanal.

Information från Arbetsförmedlingen

den här sidan finns information från arbetsförmedlingen.