Datum: <time datetime="2023-06-26">26 juni 2023</time>

Välkommen på sommarfika!

Distriktet bjuder in alla medlemmar till sommarfika i Skytteholmsparken.

Den 24 augusti, klockan 14:00-16:00 ses vi på cafét Nina i parken som ligger i Skytteholmsparken i Solna. Där bjuder distriktet på fika i trevlig samvaro med HRFare från länets olika föreningar. 

Anmälan har nu stängt.

För att fikaträffen ska bli tillgänglig ber vi dig att meddela önskemål om tolk vid anmälan.

Vid dåligt väder flyttar vi fikaträffen till kansliets lokaler. Anmälda deltagare kommer att få information om detta via mail/telefon. 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta distriktskansliet på kansli@hrfstockholmslan.se eller 08-702 30 50. Notera att kansliet inte är bemannat från den 10 juli till och med den 7 augusti.


Hitta till Nina i parken

Åk till Solna centrum med tunnelbanans blå linje 11. Gå upp mot Busstorget. Du kan även åka buss till Solna C. Om du tar tvärbanan till Solna C så stannar den i norra delen av Solna centrum och du behöver följa gång/cykelväg till den tunnel som tar dig under Huvudstagatan. 

Gå under Huvudstagatan enligt pilen på kartan nedan. När du kommer under vägen ser du troligtvis den röda stugan där Ninas ligger. Följ cykelvägen som går rakt/lite snett åt vänster.

Adressen är Nina i parken, Nybodagatan 15, 171 42 Solna

Relaterade nyheter

  • Seniormässan i Sigtuna
    Datum: <time datetime="2024-05-15">15 maj 2024</time>

    Seniormässan i Sigtuna

    Den 28 maj är det dags för Seniormässan i Sigtuna. Distriktet finns på plats för att prata hörsel och utföra hörseltest. Kl. 10:00 föreläser Oscar Hedenfeldt om Fem sätt att höra bättre. Missa inte det!...

  • Hörseltest, samtal och föreläsning på Seniordagen
    Datum: <time datetime="2024-05-13">13 maj 2024</time>

    Hörseltest, samtal och föreläsning på Seniordagen

    Den 7 maj deltog distriktet på Seniordagen i Kungsträdgården. Det blev en härlig dag med mycket aktivitet i distriktets monter, som bemannades av engagerade medlemmar och kansliets personal. Många hörseltest och givande samtal Både personal...

  • Vilket Vad sa-lopp deltar du i?
    Datum: <time datetime="2024-05-03">3 maj 2024</time>

    Vilket Vad sa-lopp deltar du i?

    Den 6 maj kickar Vad sa-loppet i gång runt om i Sverige. Promenera, spring eller dansa fram! Under Vad sa-loppet kan du delta i hur många lopp du vill. Vi på Stockholmsdistriktet kommer i samband med...