Datum: <time datetime="2023-06-26">26 juni 2023</time>

Välkommen på sommarfika!

Distriktet bjuder in alla medlemmar till sommarfika i Skytteholmsparken.

Den 24 augusti, klockan 14:00-16:00 ses vi på cafét Nina i parken som ligger i Skytteholmsparken i Solna. Där bjuder distriktet på fika i trevlig samvaro med HRFare från länets olika föreningar. 

Anmälan har nu stängt.

För att fikaträffen ska bli tillgänglig ber vi dig att meddela önskemål om tolk vid anmälan.

Vid dåligt väder flyttar vi fikaträffen till kansliets lokaler. Anmälda deltagare kommer att få information om detta via mail/telefon. 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta distriktskansliet på kansli@hrfstockholmslan.se eller 08-702 30 50. Notera att kansliet inte är bemannat från den 10 juli till och med den 7 augusti.


Hitta till Nina i parken

Åk till Solna centrum med tunnelbanans blå linje 11. Gå upp mot Busstorget. Du kan även åka buss till Solna C. Om du tar tvärbanan till Solna C så stannar den i norra delen av Solna centrum och du behöver följa gång/cykelväg till den tunnel som tar dig under Huvudstagatan. 

Gå under Huvudstagatan enligt pilen på kartan nedan. När du kommer under vägen ser du troligtvis den röda stugan där Ninas ligger. Följ cykelvägen som går rakt/lite snett åt vänster.

Adressen är Nina i parken, Nybodagatan 15, 171 42 Solna

Relaterade nyheter

  • Föreläsning i höst: Hearing and Functioning in Everyday Life Questionnaire (HFEQ)
    Datum: <time datetime="2024-06-27">27 juni 2024</time>

    Föreläsning i höst: Hearing and Functioning in Everyday Life Questionnaire (HFEQ)

    Välkommen till en digital föreläsning i september med Elin Karlsson, Phd in Disability Research & Reg. Audiologist vid Örebro Universitet. Den 12 september kommer Elin att föreläsa för oss om Hearing and Functioning in Everyday...

  • Öka din digitala delaktighet i höst
    Datum: <time datetime="2024-06-26">26 juni 2024</time>

    Öka din digitala delaktighet i höst

    Till hösten bjuder distriktet in till en serie tematräffar som syftar till att minska digitalt utanförskap. Under dessa träffar får du lära dig mer om hur du: Missa inte chansen att förbättra dina digitala färdigheter...

  • Inspelad föreläsning om tinnitus med Gerhard Andersson
    Datum: <time datetime="2024-06-04">4 juni 2024</time>

    Inspelad föreläsning om tinnitus med Gerhard Andersson

    Den 22 maj föreläste professor Gerhard Andersson för oss om tinnitus på ABF-huset i Stockholm. Nu kan du som missade den se den i efterhand på vår hemsida eller på vår YouTube-kanal. Till videobiblioteket Se...