Datum: <time datetime="2022-11-03">3 november 2022</time>

Många nya medlemmar i oktober

Under oktober genomfördes den årliga hörselveckan och aktiviteten var stor i distriktets föreningar. Detta har resulterat i många nya medlemmar.

Varje år genomförs hörselveckan i oktober och då är det full fart i distriktets föreningar. Ofta är det några som tjuvstartar veckan lite eller fortsätter med aktiviteter även under kommande veckor. Resultatet blir att aktiviteten är stor i HRF-föreningarna under nästan hela oktober.

Föreningarna finns på plats på olika allmänna platser, deltar på mässor och arrangerar föreläsningar. Detta uppskattas av många i målgruppen och i år resulterade aktiviteterna i att distriktets föreningar tillsammans fick över 45 nya medlemmar.

– Det är verkligen kul med så många nya medlemmar. Våra föreningar har gjort ett jättejobb under hörselveckan och tillsammans har vi kunnat lyfta vårt gemensamma arbete för en hörselvård att lita på, säger distriktsordförande Agneta Österman Lindquist.

– Att hörselvården är en viktig fråga bekräftas av att så många nya personer nu sökt sig till oss och valt att bli medlemmar.

Fördelar med medlemskapet

De nya medlemmarna kan se fram emot att ta del av olika aktiviteter hos sina lokalföreningar och nyhetsbrev, föreläsningar och kurser från distriktet. Som medlem i HRF får man också den uppskattade tidningen Auris sex gånger om året och förmåner såsom batterier till bra pris och 10 procent rabatt på hörteknik. Viktigast av allt är kanske att man är med och bidrar till HRFs viktiga arbete och blir del av en fin gemenskap.

Är du inte medlem än? Klicka här för att läsa mer och gå med i HRF!

Relaterade nyheter

  • Föreläsning i höst: Hearing and Functioning in Everyday Life Questionnaire (HFEQ)
    Datum: <time datetime="2024-06-27">27 juni 2024</time>

    Föreläsning i höst: Hearing and Functioning in Everyday Life Questionnaire (HFEQ)

    Välkommen till en digital föreläsning i september med Elin Karlsson, Phd in Disability Research & Reg. Audiologist vid Örebro Universitet. Den 12 september kommer Elin att föreläsa för oss om Hearing and Functioning in Everyday...

  • Öka din digitala delaktighet i höst
    Datum: <time datetime="2024-06-26">26 juni 2024</time>

    Öka din digitala delaktighet i höst

    Till hösten bjuder distriktet in till en serie tematräffar som syftar till att minska digitalt utanförskap. Under dessa träffar får du lära dig mer om hur du: Missa inte chansen att förbättra dina digitala färdigheter...

  • Inspelad föreläsning om tinnitus med Gerhard Andersson
    Datum: <time datetime="2024-06-04">4 juni 2024</time>

    Inspelad föreläsning om tinnitus med Gerhard Andersson

    Den 22 maj föreläste professor Gerhard Andersson för oss om tinnitus på ABF-huset i Stockholm. Nu kan du som missade den se den i efterhand på vår hemsida eller på vår YouTube-kanal. Till videobiblioteket Se...