Datum: <time datetime="2022-07-14">14 juli 2022</time>

Intervjuserie med distriktets styrelse: Gert

Under sommaren publicerar vi en intervjuserie där läsarna får träffa distriktets styrelse. I den här intervjun träffar vi Gert Matzén.

Vem är du?

Jag heter Gert och bor söder om Stockholm med fru och två barn, då äldsta sonen nyss fått ett eget krypin. På fritiden försöker jag att hålla mig i form och tillbringar gärna soliga och varma dagar på vårt sommarställe.

Varför är HRF viktigt för dig? 

HRF ger mig samhörighet och kunskap.

Minns du första gången du kom i kontakt med HRF och distriktet? 

HRF kom jag kontakt med efter utprovningen av mina första hörapparater. Efter ett par utbildningsdagar via hrf tänkte jag försöka engagera mig lite mer så dök en plats upp hos distriktsstyrelsen.

Vilken roll har du i distriktet idag?

Jag är ledamot i distriktsstyrelsen. 

Vad har du för sommarplaner?

Jag har anmält mig till midnattsloppet augusti och ska under sommaren försöka komma i form till det. Sedan har vi ett par miniutflykter att se fram mot i sommar.

Vilket är ditt bästa hörselsmarta sommartips? 

Det finns så många bra tips, men ett tips jag vill ge är att förklara för människor i din omgivning hur viktigt det är att tala tydligt. Då blir det så mycket lättare att kommunicera!

Relaterade nyheter

  • Föreningsverkstad, 16 april
    Datum: <time datetime="2024-04-18">18 april 2024</time>

    Föreningsverkstad, 16 april

    Den 16 april samlades ett glatt och kunskapshungrigt gäng på distriktets kansli under några timmar för att få lära sig mer om bland annat hemsida, medlemsregister, intranät, sociala medier och Microsoft 365. Det blev en...

  • Statsbidrag beviljat för att motverka ofrivillig ensamhet
    Datum: <time datetime="2024-04-17">17 april 2024</time>

    Statsbidrag beviljat för att motverka ofrivillig ensamhet

    Statsbidrag på 95,000 kr beviljat till HRF i Stockholms län HRF i Stockholms län har av Socialstyrelsen beviljats 95,000 kr i statsbidrag för vårt arbete med att skapa meningsfulla och berikande aktiviteter för de som...

  • Vad sa-loppet 2024: Så att Sverige hörs bättre!
    Datum: <time datetime="2024-04-04">4 april 2024</time>

    Vad sa-loppet 2024: Så att Sverige hörs bättre!

    Rör dig framåt och förändra livet för landets 1,5 miljoner hörselskadade. Nu är anmälan till Vad sa-loppet öppen! Du kan välja att arrangera ett eget lopp – eller delta i flera. Spring, hoppa, gå eller...