Datum: <time datetime="2022-07-14">14 juli 2022</time>

Intervjuserie med distriktets styrelse: Cecilia

Under sommaren publicerar vi en intervjuserie där läsarna får träffa distriktets styrelse. I den här intervjun träffar vi Cecilia Strandell.

Vem är du? 

Jag heter Cecilia och jag jobbar som ekonom på två stiftelser. Jag bor själv med en underbar liten dvärgschnauzer som är 12,5 år. Mina fritidsintressen är min vovve, mitt landstället ute på Gålö, löpning att umgås med familj och vänner samt att gå på stan och ta en fika el äta något gott.

Varför är HRF viktigt för dig? 

HRF är viktig för mig eftersom jag själv är hörselskadad och HRF gör ett mycket viktigt jobb för oss. 

Minns du första gången du kom i kontakt med HRF och distriktet? 

Jag kom i kontakt med HRF för många år sedan genom Rosenlunds sjukhus som berättade om att HRF fanns. Distriktet kom jag i kontakt med då jag läste tidningen Auris och såg att de sökte personer som ville sitta i styrelsen och det intresserade mig så jag mailade mitt intresse och blev invald för 1 år sedan.

Vilken roll har du i distriktet idag?

Jag är suppleant i distriktets styrelse.

Vad har du för sommarplaner? 

Mina sommarplaner är att bygga en grund för ett växthus och även montera ihop växthuset på mitt sommarställe. Jag ska bada, sola och vila upp mig.

Vilket är ditt bästa hörselsmarta sommartips? 

Ett hörselsmart tips är att gå ut i skogen och ta av hörapparaterna och låta det vara helt och hållet tyst och bara njuta av synintrycken.

Relaterade nyheter

  • Distriktets årsmöte 2024
    Datum: <time datetime="2024-04-26">26 april 2024</time>

    Distriktets årsmöte 2024

    Den 24 april samlades representanter för distriktet och föreningarna för distriktets årsmöte 2024. Ombud och observatörer från de flesta av distriktets föreningar hade samlats för årsmötet, tillsammans med representanter från distriktsstyrelsen, valberedning och revisorer. UH:s...

  • Föreningsverkstad, 16 april
    Datum: <time datetime="2024-04-18">18 april 2024</time>

    Föreningsverkstad, 16 april

    Den 16 april samlades ett glatt och kunskapshungrigt gäng på distriktets kansli under några timmar för att få lära sig mer om bland annat hemsida, medlemsregister, intranät, sociala medier och Microsoft 365. Det blev en...

  • Statsbidrag beviljat för att motverka ofrivillig ensamhet
    Datum: <time datetime="2024-04-17">17 april 2024</time>

    Statsbidrag beviljat för att motverka ofrivillig ensamhet

    Statsbidrag på 95,000 kr beviljat till HRF i Stockholms län HRF i Stockholms län har av Socialstyrelsen beviljats 95,000 kr i statsbidrag för vårt arbete med att skapa meningsfulla och berikande aktiviteter för de som...