Datum:

Hörselveckan: Föreningarnas aktiviteter

Under Hörselveckan 2024, som pågår mellan den 14 och 20 oktober, har du möjlighet att träffa våra föreningar på olika platser runt om i Stockholms län.

HRF Solna-Sundbyberg-Ekerö

HRF Solna-Sundbyberg-Ekerö finns på plats på följande ställen och tider under Hörselveckan. På tisdagen kommer Oscar Hedenfeldt från distriktet och pratar om hörselvården i Stockholms län 2025.

Sundbybergs bibliotek 
Måndag 14 okt kl. 15–18

Solna bibliotek 
Tisdag 15 okt kl. 15–19 

Ekerö bibliotek 
Onsdag 16 okt kl. 15–17


HRF Stockholm

Den 18 oktober kl. 10-15 bjuder Stockholmsföreningen in till en hel dag om hörsel på Kungsholmens bibliotek. Här kan du göra hörseltest, lära dig om hörsel, få inspiration och ta en hörselsmart fika.


HRF Huddinge

På Hörselskadades dag lördagen den 19 oktober kl. 11-15 befinner sig HRF Huddinge på Flemingsbergs bibliotek för att informera om HRF samt utföra hörseltest.


HRF Norrtälje

Lördagen den 19 oktober finns HRF Norrtälje på Hälsans dag i Folkets Hus Norrtälje. Det bjuds på bland annat på föreställning med teater Hipp-Happ, utställning, allsång och olika prova-på-aktiviteter.


HRF Järfälla-Upplands Bro

Kom och ta del av den senaste informationen om hörselvården och passa på att göra ett snabbt och enkelt hörseltest på hörseldagen när HRF Järfälla-Upplands Bro besöker Seniorträffen i Jakobsberg den 19 oktober kl. 11-15.

Syn- och hörselkonsulent, Nina Grynning, är också på plats för att berätta om vad hon kan göra för dig och din hörselhälsa.

Relaterade nyheter

  • Mer vård, mindre försäljning när primärvårdsnämnden fattar beslut
    Datum:

    Mer vård, mindre försäljning när primärvårdsnämnden fattar beslut

    Ökat fokus på vård och modern teknik när primärvårdsnämnden idag fattar beslut om nytt uppdrag för primär hörselrehabilitering i Stockholms län. Idag fattar primärvårdsnämnden beslut om ett nytt uppdrag för den primära hörselrehabiliteringen. HRF i...

  • Seniorfestivalen 2024
    Datum:

    Seniorfestivalen 2024

    Träffa distriktet på Seniorfestivalen i Älvsjö den 1-3 oktober. Seniorfestivalen (tidigare Seniormässan) är Sveriges största mässa för dig som vill leva ett aktivt liv och upptäcka något nytt igen.  Distriktet finns på plats alla dagar....

  • 50 miljoner extra till vårdval primär hörselrehabilitering
    Datum:

    50 miljoner extra till vårdval primär hörselrehabilitering

    Stockholms läns vårdval för primär hörselrehabilitering får ett efterlängtat ekonomiskt lyft med ett tillskott på 50 miljoner kronor per år. Vårdval primär hörselrehabilitering får ett tillskott på 50 miljoner kronor och ökar från 85 miljoner...