Datum: <time datetime="2023-05-05">5 maj 2023</time>

Föreningarnas aktiviteter under Vad sa-loppet

Den 10-31 maj genomför hela HRF Vad sa-loppet. Ett roligt lopp på fullt allvar – för Sveriges hörselskadade.

Vad sa-loppet är inget vanligt motionslopp. Det handlar inte om att vara först eller snabbast, utan om att delta – på egen hand eller i ett lag, tillsammans med andra. Var, hur och när det passar dig.

Genom att delta stödjer du HRF med en gåva, samtidigt som du bidrar till att slå hål på fördomar, synliggöra hörselskadade, riva hinder och sprida hörselsmart kunskap. Tillsammans förändrar vi livet för miljontals människor i hela landet.

Föreningarnas aktiviteter

HRF Norrtälje – Tipspromenad på Seniorfesten

Den 16 maj deltar HRF Norrtälje vid Seniorfesten i Societetsparken i Norrtälje. Där finns de på plats i en egen monter kl. 10–15 och som Vad sa-loppsaktivitet arrangerar de en tipspromenad i anslutning till montern. Deras lag hittar du inom kort på www.vadsaloppet.se.

HRF Stockholm – TSS-promenad

Onsdagen den 24 maj, klockan 11–15 arrangerar HRF Stockholm en TSS-promenad (Tecken som stöd) runt Nytorget. Vid fyra olika stationer runt Nytorget får du lära dig olika tecken och när du kommer i mål har du lärt dig att teckna en mening. Föreningen bjuder på fika. Anmäl dig till deras lag Teckentoppen Stockholm här.

Lidingö – Promenad med fika/lunch

På Lidingö finns en samtalsgrupp som brukar träffas för att prata om hörselfrågor. Under Vad sa-loppet kommer de att ta en promenad tillsammans. De startar klockan 13:00, den 30 maj, vid stora trappan, kommunhuset. Promenaden går till Kaptensstugan där gruppen bjuder på fika/lunch. Laget hittar du här.

Relaterade nyheter

 • Öppet hus på Hörselskadades dag
  Datum: <time datetime="2023-09-18">18 september 2023</time>

  Öppet hus på Hörselskadades dag

  Välkommen till öppet hus hos Hörselskadades distrikt i Stockholms län lördagen den 21 oktober. Vi bjuder in dig till en dag om hörsel. Programmet ger dig en blandad kompott med inslag av kunskap, erfarenheter, möjlighet...

 • Föreläsning om Menières sjukdom
  Datum: <time datetime="2023-08-21">21 augusti 2023</time>

  Föreläsning om Menières sjukdom

  Den 17 oktober bjuder Menièregruppen inom Hörselskadades distrikt i Stockholms län in till en föreläsning med Tatjana Tomanovic.

 • Lär dig TSS i höst
  Datum: <time datetime="2023-07-04">4 juli 2023</time>

  Lär dig TSS i höst

  Under hösten fortsätter distriktets kurser i TSS (tecken som stöd). Det kommer både att finnas en nybörjarkurs och några fortsättningskurser.