Datum: <time datetime="2023-05-05">5 maj 2023</time>

Föreningarnas aktiviteter under Vad sa-loppet

Den 10-31 maj genomför hela HRF Vad sa-loppet. Ett roligt lopp på fullt allvar – för Sveriges hörselskadade.

Vad sa-loppet är inget vanligt motionslopp. Det handlar inte om att vara först eller snabbast, utan om att delta – på egen hand eller i ett lag, tillsammans med andra. Var, hur och när det passar dig.

Genom att delta stödjer du HRF med en gåva, samtidigt som du bidrar till att slå hål på fördomar, synliggöra hörselskadade, riva hinder och sprida hörselsmart kunskap. Tillsammans förändrar vi livet för miljontals människor i hela landet.

Föreningarnas aktiviteter

HRF Norrtälje – Tipspromenad på Seniorfesten

Den 16 maj deltar HRF Norrtälje vid Seniorfesten i Societetsparken i Norrtälje. Där finns de på plats i en egen monter kl. 10–15 och som Vad sa-loppsaktivitet arrangerar de en tipspromenad i anslutning till montern. Deras lag hittar du inom kort på www.vadsaloppet.se.

HRF Stockholm – TSS-promenad

Onsdagen den 24 maj, klockan 11–15 arrangerar HRF Stockholm en TSS-promenad (Tecken som stöd) runt Nytorget. Vid fyra olika stationer runt Nytorget får du lära dig olika tecken och när du kommer i mål har du lärt dig att teckna en mening. Föreningen bjuder på fika. Anmäl dig till deras lag Teckentoppen Stockholm här.

Lidingö – Promenad med fika/lunch

På Lidingö finns en samtalsgrupp som brukar träffas för att prata om hörselfrågor. Under Vad sa-loppet kommer de att ta en promenad tillsammans. De startar klockan 13:00, den 30 maj, vid stora trappan, kommunhuset. Promenaden går till Kaptensstugan där gruppen bjuder på fika/lunch. Laget hittar du här.

Relaterade nyheter

  • Föreningsverkstad, 16 april
    Datum: <time datetime="2024-04-18">18 april 2024</time>

    Föreningsverkstad, 16 april

    Den 16 april samlades ett glatt och kunskapshungrigt gäng på distriktets kansli under några timmar för att få lära sig mer om bland annat hemsida, medlemsregister, intranät, sociala medier och Microsoft 365. Det blev en...

  • Statsbidrag beviljat för att motverka ofrivillig ensamhet
    Datum: <time datetime="2024-04-17">17 april 2024</time>

    Statsbidrag beviljat för att motverka ofrivillig ensamhet

    Statsbidrag på 95,000 kr beviljat till HRF i Stockholms län HRF i Stockholms län har av Socialstyrelsen beviljats 95,000 kr i statsbidrag för vårt arbete med att skapa meningsfulla och berikande aktiviteter för de som...

  • Vad sa-loppet 2024: Så att Sverige hörs bättre!
    Datum: <time datetime="2024-04-04">4 april 2024</time>

    Vad sa-loppet 2024: Så att Sverige hörs bättre!

    Rör dig framåt och förändra livet för landets 1,5 miljoner hörselskadade. Nu är anmälan till Vad sa-loppet öppen! Du kan välja att arrangera ett eget lopp – eller delta i flera. Spring, hoppa, gå eller...