Datum: <time datetime="2024-07-02">2 juli 2024</time>

Digitala samtalsträffar om tinnitus

Välkommen till två digitala samtalsträffar för dig som har tinnitus och som vill byta erfarenheter med andra och lära dig nya strategier.

Träffarna leds av Cathrine Forsberg som i cirka 30 år har föreläst om tinnitus, ljudöverkänslighet och hörselnedsättning för drabbade, sjukvårdspersonal, skolor, arbetsplatser, musiker, myndigheter och riksdagen. Hon har också arbetet med tinnitusjouren, där hon hjälpte och besvarade frågor från drabbade.

Cathrine har själv två cochleaimplantat och sju olika tinnitusljud. Hon arbetar idag som karriärvägledare och utbildningsansvarig och stöttar arbetssökande.


Datum: 19 september och 4 november.

Tid: Kl. 18:30-19:30 (insläpp från kl. 18:15).

Plats: Samtalsträffarna hålls digitalt i Teams.

Anmälan görs via detta formulär. Du väljer själv om du vill delta i båda träffarna eller endast en. Glöm inte ange önskan om tolk i anmälan. 

Begränsat antal platser. För att ge så många som möjligt chansen att delta, vänligen anmäl dig endast om du avser att närvara. Vid förhinder, avanmäl dig i god tid.

För frågor kontakta oss på kansli@hrfstockholmslan.se

Relaterade nyheter

  • Sommarstängt
    Datum: <time datetime="2024-07-12">12 juli 2024</time>

    Sommarstängt

    Från och med idag kommer vi på distriktet att ha sommarstängt i växeln. Det har varit ett fantastiskt första halvår av 2024 och vi är så tacksamma för ert engagemang. Nu är det dags för...

  • Föreläsning: Hörsel och hörselrehabiliteringens betydelse för en god hälsa och livskvalitet
    Datum: <time datetime="2024-07-09">9 juli 2024</time>

    Föreläsning: Hörsel och hörselrehabiliteringens betydelse för en god hälsa och livskvalitet

    Det är viktigt att upptäcka en hörselnedsättning så tidigt som möjligt. Att inte höra vad andra säger eller att själv bli missförstådd kan skapa stora problem i vardagen. Personer med nedsatt hörsel blir ofta mer...

  • DEBATT: ”Fritt val har undergrävt förtroendet för hörselvården”
    Datum: <time datetime="2024-07-08">8 juli 2024</time>

    DEBATT: ”Fritt val har undergrävt förtroendet för hörselvården”

    I en replik i Dagens Medicin idag svarar Agneta Österman Lindquist och Ulf Olsson på Hörselföretagarnas vädjan till finansregionrådet Aida Hadzialic (S) att dra i bromsen och senarelägga avskaffandet av fritt val. ”Fritt val-systemet har...