Datum: <time datetime="2023-05-15">15 maj 2023</time>

Delta i Vad sa-loppet tillsammans med distriktet

Den 10–31 maj genomför vi Vad sa-loppet. Ett roligt lopp på fullt allvar – för Sveriges hörselskadade. Distriktet kommer att ha ett eget lag som går lunchpromenader tillsammans.

Vad sa-loppet är inget vanligt motionslopp. Det handlar inte om att vara först eller snabbast, utan om att delta – på egen hand eller i ett lag, tillsammans med andra. Var, hur och när det passar dig.

Genom att delta stödjer du HRF med en gåva, samtidigt som du bidrar till att slå hål på fördomar, synliggöra hörselskadade, riva hinder och sprida hörselsmart kunskap. Tillsammans förändrar vi livet för miljontals människor i hela landet.

Ta en lunchpromenad med distriktet

Hörselskadades distrikt i Stockholms län kommer tre onsdagar under kampanjperioden att arrangera gemensamma lunchpromenader. Vi utgår från vårt kansli i Solna, men det går såklart bra att delta var man än befinner sig. Kanske är du hemma och tar en promenad med en vän, eller på jobbet och får med dig några kollegor på en lunchpromenad. Oavsett var du promenerar kommer du att kunna anmäla dig till distriktets lag, ”HRF Stockholms län – Hörselgången”. Från den 10 maj kan du anmäla dig här.

De som vill promenera tillsammans möts upp vid entrén till Solna Folkets hus, Skytteholmsvägen 2, Solna. Vi ses klockan 12:15 och promenerar i ungefär 30 minuter. 

 • Onsdagen den 10 maj, kl. 12:15
 • Onsdagen den 17 maj, kl. 12:15
 • Onsdagen den 24 maj, kl. 12:15

Om du inte är med på de gemensamma promenaderna får du gärna ta en bild från din promenad och skicka den till oss. 

Läs mer om Vad sa-loppet och hur du deltar på www.vadsaloppet.se. Där kommer du även att kunna anmäla dig till vårt lag ”HRF Stockholms län – Hörselgången”, från den 10 maj.

Relaterade nyheter

 • Sommarstängt
  Datum: <time datetime="2024-07-12">12 juli 2024</time>

  Sommarstängt

  Från och med idag kommer vi på distriktet att ha sommarstängt i växeln. Det har varit ett fantastiskt första halvår av 2024 och vi är så tacksamma för ert engagemang. Nu är det dags för...

 • Föreläsning: Hörsel och hörselrehabiliteringens betydelse för en god hälsa och livskvalitet
  Datum: <time datetime="2024-07-09">9 juli 2024</time>

  Föreläsning: Hörsel och hörselrehabiliteringens betydelse för en god hälsa och livskvalitet

  Det är viktigt att upptäcka en hörselnedsättning så tidigt som möjligt. Att inte höra vad andra säger eller att själv bli missförstådd kan skapa stora problem i vardagen. Personer med nedsatt hörsel blir ofta mer...

 • DEBATT: ”Fritt val har undergrävt förtroendet för hörselvården”
  Datum: <time datetime="2024-07-08">8 juli 2024</time>

  DEBATT: ”Fritt val har undergrävt förtroendet för hörselvården”

  I en replik i Dagens Medicin idag svarar Agneta Österman Lindquist och Ulf Olsson på Hörselföretagarnas vädjan till finansregionrådet Aida Hadzialic (S) att dra i bromsen och senarelägga avskaffandet av fritt val. ”Fritt val-systemet har...