Datum: <time datetime="2023-05-15">15 maj 2023</time>

Delta i Vad sa-loppet tillsammans med distriktet

Den 10–31 maj genomför vi Vad sa-loppet. Ett roligt lopp på fullt allvar – för Sveriges hörselskadade. Distriktet kommer att ha ett eget lag som går lunchpromenader tillsammans.

Vad sa-loppet är inget vanligt motionslopp. Det handlar inte om att vara först eller snabbast, utan om att delta – på egen hand eller i ett lag, tillsammans med andra. Var, hur och när det passar dig.

Genom att delta stödjer du HRF med en gåva, samtidigt som du bidrar till att slå hål på fördomar, synliggöra hörselskadade, riva hinder och sprida hörselsmart kunskap. Tillsammans förändrar vi livet för miljontals människor i hela landet.

Ta en lunchpromenad med distriktet

Hörselskadades distrikt i Stockholms län kommer tre onsdagar under kampanjperioden att arrangera gemensamma lunchpromenader. Vi utgår från vårt kansli i Solna, men det går såklart bra att delta var man än befinner sig. Kanske är du hemma och tar en promenad med en vän, eller på jobbet och får med dig några kollegor på en lunchpromenad. Oavsett var du promenerar kommer du att kunna anmäla dig till distriktets lag, ”HRF Stockholms län – Hörselgången”. Från den 10 maj kan du anmäla dig här.

De som vill promenera tillsammans möts upp vid entrén till Solna Folkets hus, Skytteholmsvägen 2, Solna. Vi ses klockan 12:15 och promenerar i ungefär 30 minuter. 

 • Onsdagen den 10 maj, kl. 12:15
 • Onsdagen den 17 maj, kl. 12:15
 • Onsdagen den 24 maj, kl. 12:15

Om du inte är med på de gemensamma promenaderna får du gärna ta en bild från din promenad och skicka den till oss. 

Läs mer om Vad sa-loppet och hur du deltar på www.vadsaloppet.se. Där kommer du även att kunna anmäla dig till vårt lag ”HRF Stockholms län – Hörselgången”, från den 10 maj.

Relaterade nyheter

 • Öppet hus på Hörselskadades dag
  Datum: <time datetime="2023-09-18">18 september 2023</time>

  Öppet hus på Hörselskadades dag

  Välkommen till öppet hus hos Hörselskadades distrikt i Stockholms län lördagen den 21 oktober. Vi bjuder in dig till en dag om hörsel. Programmet ger dig en blandad kompott med inslag av kunskap, erfarenheter, möjlighet...

 • Föreläsning om Menières sjukdom
  Datum: <time datetime="2023-08-21">21 augusti 2023</time>

  Föreläsning om Menières sjukdom

  Den 17 oktober bjuder Menièregruppen inom Hörselskadades distrikt i Stockholms län in till en föreläsning med Tatjana Tomanovic.

 • Lär dig TSS i höst
  Datum: <time datetime="2023-07-04">4 juli 2023</time>

  Lär dig TSS i höst

  Under hösten fortsätter distriktets kurser i TSS (tecken som stöd). Det kommer både att finnas en nybörjarkurs och några fortsättningskurser.