Plats: Stockholms län

Utbildningsdag om hörselvården

Datum:
Datum: <time datetime="2023-06-09">9 juni 2023</time>
Tid:
Från: kl. <time datetime="10:00">10.00</time> - Till: kl. <time datetime="15:00">15.00</time>

Inom HRF är vi många som engagerar oss för att hörselvården i länet ska bli bra för alla patienter. Nu bjuder distriktet in till en heldagsutbildning för dig som följer med patienter till hörselvården eller på andra sätt stöttar patienter.

Under dagen kommer vi bland annat att prata om de olika erfarenheter vi har av stötta patienter och följa med vid besök i hörselvården. Vi kommer även att få ta del av en presentation från Kommsyn, om deras uppdrag och det hörapparatsortiment som regionen har från den 1 mars.

Dessutom kommer Karolinska institutet att berätta om vad som ingår i en audionomutbildning och vad det finns för vidareutbildningar för audionomer efter avslutad utbildning.

Ett detaljerat program för dagen kommer att publiceras här framöver.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta distriktskansliet vi mail till kansli@hrfstockholmslan.se eller på telefon 08-702 30 50.


Tid: Fredagen den 9 juni, kl. 10:00-15:00

Plats: Distriktskansliet på plan 6 i Solna Folkets hus, Skytteholmsvägen 2, Solna

Anmälan: Utbildningsdagen är nu fullbokad. Det kan hända att någon plats blir tillgänglig på grund av återbud. Om du är intresserad av att ta över en plats vid återbud får du gärna skicka ett mail till oss på kansli@hrfstockholmslan.se. Uppge ditt mobilnummer, så att vi snabbt kan komma i kontakt med dig.

Meddela önskan om tolk samt eventuella kostpreferenser vid anmälan. Vi ber alla deltagare att undvika att bära starka dofter under utbildningsdagen. 

Annat på gång

 • Fikaträff för dig som är nyfiken på TSS
  Plats: Solna
  Datum: <time datetime="2024-09-09">9 september 2024</time>

  Fikaträff för dig som är nyfiken på TSS

  Den 9 september bjuder distriktet in till en fikaträff där du kan få prova tecken som stöd. Vår TSS-lärare Isabel Ekman berättar om vad TSS är för något och hur det fungerar.  Du som är...

 • Föreläsning: Hearing and Functioning in Everyday Life Questionnaire (HFEQ) – Från framtagande till klinisk användning
  Plats: Stockholms län
  Datum: <time datetime="2024-09-12">12 september 2024</time>

  Föreläsning: Hearing and Functioning in Everyday Life Questionnaire (HFEQ) – Från framtagande till klinisk användning

  Välkommen till en digital föreläsning med Elin Karlsson, Phd in Disability Research & Reg. Audiologist vid Örebro Universitet. Den 12 september kommer Elin att föreläsa för oss om Hearing and Functioning in Everyday Life Questionnaire...

 • TSS-kurser hösten 2024
  Plats: Stockholms län
  Datum: <time datetime="2024-09-24">24 september 2024</time>

  TSS-kurser hösten 2024

  Under hösten kommer distriktet att fortsätta med kurser i tecken som stöd (TSS). Vi erbjuder både nybörjarkurser och fortsättningskurser. Tecken som stöd (TSS) är ett bra verktyg för att underlätta kommunikationen när man hör dåligt....