Plats: Stockholms län

Utbildningsdag om hörselvården

Datum:
Datum: <time datetime="2023-06-09">9 juni 2023</time>
Tid:
Från: kl. <time datetime="10:00">10.00</time> - Till: kl. <time datetime="15:00">15.00</time>

Inom HRF är vi många som engagerar oss för att hörselvården i länet ska bli bra för alla patienter. Nu bjuder distriktet in till en heldagsutbildning för dig som följer med patienter till hörselvården eller på andra sätt stöttar patienter.

Under dagen kommer vi bland annat att prata om de olika erfarenheter vi har av stötta patienter och följa med vid besök i hörselvården. Vi kommer även att få ta del av en presentation från Kommsyn, om deras uppdrag och det hörapparatsortiment som regionen har från den 1 mars.

Dessutom kommer Karolinska institutet att berätta om vad som ingår i en audionomutbildning och vad det finns för vidareutbildningar för audionomer efter avslutad utbildning.

Ett detaljerat program för dagen kommer att publiceras här framöver.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta distriktskansliet vi mail till kansli@hrfstockholmslan.se eller på telefon 08-702 30 50.


Tid: Fredagen den 9 juni, kl. 10:00-15:00

Plats: Distriktskansliet på plan 6 i Solna Folkets hus, Skytteholmsvägen 2, Solna

Anmälan: Utbildningsdagen är nu fullbokad. Det kan hända att någon plats blir tillgänglig på grund av återbud. Om du är intresserad av att ta över en plats vid återbud får du gärna skicka ett mail till oss på kansli@hrfstockholmslan.se. Uppge ditt mobilnummer, så att vi snabbt kan komma i kontakt med dig.

Meddela önskan om tolk samt eventuella kostpreferenser vid anmälan. Vi ber alla deltagare att undvika att bära starka dofter under utbildningsdagen. 

Annat på gång

 • Föreläsning om Menières sjukdom
  Plats: Stockholms län
  Datum: <time datetime="2023-10-17">17 oktober 2023</time>

  Föreläsning om Menières sjukdom

  Den 17 oktober bjuder Menièregruppen inom Hörselskadades distrikt i Stockholms län in till en föreläsning med Tatjana Tomanovic. Tatjana Tomanovic är överläkare på mottagningen Hörsel- och Balans på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och hon kommer...

 • Öppet hus på Hörselskadades dag
  Plats: Solna
  Datum: <time datetime="2023-10-21">21 oktober 2023</time>

  Öppet hus på Hörselskadades dag

  Välkommen till öppet hus hos Hörselskadades distrikt i Stockholms län. Lördag den 21 oktober bjuder vi in dig till en dag om hörsel. Programmet ger dig en blandad kompott med inslag av kunskap, erfarenheter, möjlighet...

 • Föreläsning om hörsel och kommunikation i din vardag
  Plats: Stockholm
  Datum: <time datetime="2023-10-25">25 oktober 2023</time>

  Föreläsning om hörsel och kommunikation i din vardag

  Vad händer när hörseln blir sämre? Vilka strategier finns för att lösa kommunikationen i vardagen? Den 25 oktober klockan 18:00-19:30 arrangerar Hörselskadades distrikt i Stockholms län och SPF Seniorernas Stockholmsdistrikt en gemensam föreläsning i ABF-huset på...