Datum: <time datetime="2023-02-03">3 februari 2023</time>

Vandra med oss i Kroatien

På begäran ordnar vi nu en hörseltillgänglig, guidad vanringsresa på Kroatiens storslagna riviera. Svårighetsgraden är medel och den längsta vandringen vi gör på en dag är elva kilometer. Totalt vandrar vid 25 kilometer under tre dagar. Boka senast 15 april och få boka tidigt-rabatten!

Vi får uppleva härliga dagar med vandringar i behagligt tempo i omgivningar som erbjuder kustnära vandring och varierande stigar i bergen.
Utflykter i den dalmatiska övärlden och bergen väntar oss och besök på vingård och lokal marknad sätter extra färg på vår resa.
Vi bor trevligt på fyrstjärnigt hotell vid strandpromenaden i Makarska och har storslagen utsikt över både berg och hav.

Dag 1, lördagen den 21 oktober bekantar vi oss med staden Makarska på guidad stadstur och sista dagen är vi helt lediga och kan utforska omgivningen på egen hand eller bara slappa vid poolen. Söndag, måndag och tisdag vandrar vi.

Makarska.

Hela detaljprogrammet med all information om priser och tider kan du ladda ner här eller på papper i lokalen på Malmgårdsvägen 63 A. Vill du ha det hemskickat per post, hör bara av dig till Anne så fixar hon.
Som vanligt har vi med oss mobila hörselslingor, skrivtolkar och egna reseledare.
Resan ordnas i samarbete med Axtours. Intresseanmälan görs till Anne på e-post anne.sjokvist@hrfstockholm.se eller ring 0761 01 40 27.

Relaterade nyheter

  • Glad sommar!
    Datum: <time datetime="2024-06-28">28 juni 2024</time>

    Glad sommar!

    Nu tar vi sommarledigt och det blir en paus i vår kommunikation. Vi är åter i augusti (digitalt) och öppnar vår lokal för medlemmar och besökare den 26 augusti! Snart kommer Språkröret i brevlådan till...

  • Tillgänglig yoga hos oss i höst
    Datum: <time datetime="2024-06-27">27 juni 2024</time>

    Tillgänglig yoga hos oss i höst

    Välkommen att delta i snäll, enkel och hörselsmart yoga – med fokus på självmedkänsla! I höst blir det en ny yogakurs för våra medlemmar med fem tillfällen. Helt kostnadsfritt! Håller i kursen gör vår populära...

  • Nytt projekt som vi stöttar
    Datum: <time datetime="2024-06-27">27 juni 2024</time>

    Nytt projekt som vi stöttar

    ”Lyssna in – en inkluderande arbetsmarknad” är ett projekt som handlar om arbetsintegrering för personer som läser svenska på vuxenutbildningen och som har hörselrelaterade funktionsnedsättningar, och drivs av TalangAkademin och Vux Huddinge. Projektet går ut...