Datum: <time datetime="2024-04-11">11 april 2024</time>

Välkommen Jonathan!

På årsmötet den 27 mars 2024 valdes en ny ledamot in i styrelsen. Vår sprillans nya styrelseledamot Jonathan Lefvendahl presenterar sig här med en hälsning till alla medlemmar:

Hejsan!

Mitt namn är Jonathan, sedan slutet av mars sitter jag numera i styrelsen inom HRF Stockholm. Något jag är mycket glad över, det känns fantastiskt att få vara med.

Min förhoppning är att kunna bidra till att fler upptäcker stödet genom gemenskapen som finns inom föreningen. Jag har som hopp och mål att även nå ut till yngre generationer, är själv väl medveten om hur tufft det kan vara att känna sig annorlunda eller ses som annorlunda för den delen.

Jag upplevde länge en ensamhet och ett motstånd mot min egen acceptans för min hörselnedsättning. Det är tungt att vara vilsen i sig själv och känna sig ensam. Just därför vill jag egentligen nå ut till alla med meddelandet att: “du är inte ensam, det finns en plats där du kan känna dig trygg, få stöd, förståelse och förhoppningsvis vägledning mot att nå din egen trygghet med vem du är, vad du behöver och vad du vill uppnå”.

Jag föddes med hörselskada men 2021 konstaterades att jag gjort ett rejält hopp nedåt, vilket ledde till förändringar i mitt liv som jag inte tog emot så lätt. Jag jobbade tidigare som personlig assistent men i dagens läge studerar jag i hopp om att finna en plats där min hörsel inte är av största vikt.

Jag är 34 år, boende i Nacka inte långt ifrån där jag växte upp. Jag är fortfarande i en landningsfas, så mycket av det jag förr älskade att göra på fritiden har blivit väldigt reducerat, men jag älskar fortfarande att träffa folk, vänner och familj. Jag har en kreativ sida som gärna kommer fram men i vilken form det sker varierar.

Jag ser fram emot att träffa och lära känna er alla. Jag hoppas vi tillsammans kan få fler att hitta in i värmen.

Varmt välkommen Jonathan! ❤️

Kontakt:
Jonathan Lefvedahl
jonathan.lefvedahl@hrfstockholm.se

Relaterade nyheter

  • TSS-kurs för nybörjare vår-höst 2024
    Datum: <time datetime="2024-04-26">26 april 2024</time>

    TSS-kurs för nybörjare vår-höst 2024

    Med start 16 maj! Vi bjuder in både personer med hörselnedsättning och anhöriga. Kostnadsfritt för våra medlemmar*! *Är du inte redan medlem kan du bli det för bara 25 kr/månad (autogiro) eller 300 kr/år. BLI...

  • Öppet hus – med Jonathan Lefvendahl
    Datum: <time datetime="2024-04-23">23 april 2024</time>

    Öppet hus – med Jonathan Lefvendahl

    Vi får en fin gäst idag: vår nya styrelseledamot Jonathan Lefvendahl, som kommer och presenterar sig och umgås med oss. Välkomna! Varje tisdag 13.00-15.00 håller vi öppet hus i lokalen på Malmgårdsvägen 63 A. Vi...

  • Stängt på Valborg!
    Datum: <time datetime="2024-04-18">18 april 2024</time>

    Stängt på Valborg!

    Vi vill bara upplysa redan nu om att Öppet hus – som vi vanligtvis har varje helgfri tisdag – är inställt tisdagen den 30 april, eftersom det är Valborgsmässoafton då. Hoppas ni får en fin...