Datum: <time datetime="2024-04-11">11 april 2024</time>

Välkommen Jonathan!

På årsmötet den 27 mars 2024 valdes en ny ledamot in i styrelsen. Vår sprillans nya styrelseledamot Jonathan Lefvendahl presenterar sig här med en hälsning till alla medlemmar:

Hejsan!

Mitt namn är Jonathan, sedan slutet av mars sitter jag numera i styrelsen inom HRF Stockholm. Något jag är mycket glad över, det känns fantastiskt att få vara med.

Min förhoppning är att kunna bidra till att fler upptäcker stödet genom gemenskapen som finns inom föreningen. Jag har som hopp och mål att även nå ut till yngre generationer, är själv väl medveten om hur tufft det kan vara att känna sig annorlunda eller ses som annorlunda för den delen.

Jag upplevde länge en ensamhet och ett motstånd mot min egen acceptans för min hörselnedsättning. Det är tungt att vara vilsen i sig själv och känna sig ensam. Just därför vill jag egentligen nå ut till alla med meddelandet att: “du är inte ensam, det finns en plats där du kan känna dig trygg, få stöd, förståelse och förhoppningsvis vägledning mot att nå din egen trygghet med vem du är, vad du behöver och vad du vill uppnå”.

Jag föddes med hörselskada men 2021 konstaterades att jag gjort ett rejält hopp nedåt, vilket ledde till förändringar i mitt liv som jag inte tog emot så lätt. Jag jobbade tidigare som personlig assistent men i dagens läge studerar jag i hopp om att finna en plats där min hörsel inte är av största vikt.

Jag är 34 år, boende i Nacka inte långt ifrån där jag växte upp. Jag är fortfarande i en landningsfas, så mycket av det jag förr älskade att göra på fritiden har blivit väldigt reducerat, men jag älskar fortfarande att träffa folk, vänner och familj. Jag har en kreativ sida som gärna kommer fram men i vilken form det sker varierar.

Jag ser fram emot att träffa och lära känna er alla. Jag hoppas vi tillsammans kan få fler att hitta in i värmen.

Varmt välkommen Jonathan! ❤️

Kontakt:
Jonathan Lefvedahl
jonathan.lefvedahl@hrfstockholm.se

Relaterade nyheter

 • Teater Hipp Happ på Vad sa-loppet
  Datum: <time datetime="2024-05-16">16 maj 2024</time>

  Teater Hipp Happ på Vad sa-loppet

  Häng med när Teater Hipp Hipp arrangerar en spännande improvisationspromenad. I årets Vad sa-loppet kommer vår egna teatergrupp Hipp Hipp att delta med en improvisationspromenad. Det ser vi fram emot! Anmälan till Vad sa-loppet i...

 • Öppet hus inne – med SeniorNet
  Datum: <time datetime="2024-05-14">14 maj 2024</time>

  Öppet hus inne – med SeniorNet

  I dag är vi inne på Öppet hus, eftersom SeniorNet kommer till oss och det blir bäst med tillgängligheten och uppkopplingen till WiFi. Välkomna!

 • NYHETSBREV maj 2024!
  Datum: <time datetime="2024-05-06">6 maj 2024</time>

  NYHETSBREV maj 2024!

  Nu har vi skickat ut ett sprillans nytt nyhetsbrev till våra medlemmar, med tips om vad som är på gång i föreningen den närmsta tiden. Är du medlem men inte har fått det?Uppdatera din e-postadress...