Datum: <time datetime="2024-04-17">17 april 2024</time>

Vad sa-loppet – SAVE THE DATE 27/5!

Häng med oss och delta i Vad sa-loppet Stockholm, som föreningen arrangerar i Tantolunden den 27 maj! Gå, spring, rulla – alla sätt att ta sig fram är bra!

Vad sa-loppet 2024: Så att Sverige hörs bättre!
Rör dig framåt och förändra livet för landets 1,5 miljoner hörselskadade. Genom att delta är du med och bidrar till ett mer tillgängligt samhälle.

Hörselskadades förening i Stockholm arrangerar Vad sa-loppet för att vi vill att alla i Stockholm ska ha möjlighet att delta i samhället på lika villkor.

NÄR:
Måndag 27 maj 2024 kl. 12.00-15.00

VAR:
Tantolunden, Södermalm, Stockholm

HUR:
Det blir en kort promenad, med tipspromenad för de som vill, och en lite längre runda för de som vill gå lite längre eller jogga en sväng.

VIRTUELLT:
Har du inte möjlighet att delta vid det här tillfället är det fritt fram att delta på en plats och tidpunkt som passar dig (anmäl dig som vanligt, se nedan).

Mer info kommer!

ANMÄLAN:
Anmäl dig här (kostnad frivillig, men minst 10 kr):
www.vadsaloppet.se/lopp/vad-sa-loppet-stockholm

FACEBOOK:
Gå gärna med i vårt Facebook-event!

KALENDERN:
Här är vårt evenemang i vår kalender, där vi kommer att samla all information.

Hoppas vi ses där!

Relaterade nyheter

  • Glad sommar!
    Datum: <time datetime="2024-06-28">28 juni 2024</time>

    Glad sommar!

    Nu tar vi sommarledigt och det blir en paus i vår kommunikation. Vi är åter i augusti (digitalt) och öppnar vår lokal för medlemmar och besökare den 26 augusti! Snart kommer Språkröret i brevlådan till...

  • Tillgänglig yoga hos oss i höst
    Datum: <time datetime="2024-06-27">27 juni 2024</time>

    Tillgänglig yoga hos oss i höst

    Välkommen att delta i snäll, enkel och hörselsmart yoga – med fokus på självmedkänsla! I höst blir det en ny yogakurs för våra medlemmar med fem tillfällen. Helt kostnadsfritt! Håller i kursen gör vår populära...

  • Nytt projekt som vi stöttar
    Datum: <time datetime="2024-06-27">27 juni 2024</time>

    Nytt projekt som vi stöttar

    ”Lyssna in – en inkluderande arbetsmarknad” är ett projekt som handlar om arbetsintegrering för personer som läser svenska på vuxenutbildningen och som har hörselrelaterade funktionsnedsättningar, och drivs av TalangAkademin och Vux Huddinge. Projektet går ut...