Datum: <time datetime="2024-01-29">29 januari 2024</time>

Tack och hej

När du läser det här har jag slutat jobba på HRF Stockholm. Om allt går enligt planen sitter jag i solen på Teneriffa och tar igen mig ett tag. Därefter packar jag ner mina få ägodelar och tar röda båten över Östersjön för att slå mig ner på den östra sidan havet.

I Åbo väntar ett nytt jobb och ett liv där jag får mera tid att umgås med mitt älskade barnbarn och tid att kvista upp till Österbotten någon helg då och då så länge min mamma fortfarande minns vem jag är.

När jag skriver det här är det sen fredagseftermiddag och jag är alldeles ensam i lokalen på Malmgårdsvägen. Jag har tagit en runda i lokalen, puffat till några kuddar i soffan, rättat till några sneda dukar och stängt av lampan i vilorummet samtidigt som jag kollade att ingen blivit kvarglömd därinne (en vana jag infört efter att detta faktiskt hänt en gång). Lokalen känns verkligen som ett andra hem snarare än en arbetsplats och ni medlemmar är vänner som kommer och hälsar på. Det blir nog så det blir när man jobbar i en förening med världens bästa medlemmar.


Jag kommer att sakna er alla! Tack ur djupet av mitt hjärta för dessa åtta år!

Anne Sjökvist

P.S. När jag skriver det här är det ännu inte klart vem min efterträdare är men rekryteringen är i full gång och att det blir en duktig och trevlig person står redan klart.

Relaterade nyheter

 • Välkommen, Elna!
  Datum: <time datetime="2024-03-01">1 mars 2024</time>

  Välkommen, Elna!

  Vi hälsar Elna Lassbo varmt välkommen till föreningen. Elna är vår nya föreningskoordinator/kommunikatör och hon börjar sin tjänst hos oss den 4 mars 2024. Elna presenterar sig själv så här: ”Hej alla! Jag heter Elna...

 • Lokalen fortsatt stängd idag, torsdag 22 februari
  Datum: <time datetime="2024-02-22">22 februari 2024</time>

  Lokalen fortsatt stängd idag, torsdag 22 februari

  Pga sjukdom är vår lokal stängd även idag. Vill du komma i kontakt med kansliet, skicka e-post till kansli@hrfstockholm.se

 • Lokalen stängd onsdag 21 februari
  Datum: <time datetime="2024-02-21">21 februari 2024</time>

  Lokalen stängd onsdag 21 februari

  Pga sjukdom är lokalen stängd idag. Kontakt sker via kansli@hrfstockholm.se