Datum: <time datetime="2024-05-29">29 maj 2024</time>

Tack Daniel!

Tack Daniel Skepp, ny syn- och hörselinstruktör på Södermalm, som kom och berättade för oss på Öppet hus i Anna Lindhs park igår tisdag 28 maj.

Daniel berättade om allt som en syn- och hörselinstruktör kan hjälpa till med. Han är också audionom i grunden och har många års erfarenhet från det yrket, så vi fick lära oss en hel del och det fanns gott om frågor och t.o.m. lite praktisk hjälp med hörapparater.

Tack också alla fina medlemmar som kom och fikade och pratade. Vi satt i skuggan och njöt av en härlig sommardag, med skrivtolkning (heja duktiga skrivtolkarna) och härlig samvaro.

Tyvärr var det en del oväsen från en byggarbetsplats på andra sidan vattnet, så vi beslöt att vara inne i vår lokal nästa gång. Det blir alltför svår arbetsmiljö för tolkarna med oljudet. Men annars hade vi det toppen!

Välkommen nästa vecka då Hörselskadades distrikt i Stockholms läns ordförande Agneta kommer och berättar för oss om ”en hörselvård att lite på”. Det ser vi fram emot! Läs mer här!

Foto: Elna Lassbo

Relaterade nyheter

  • Glad sommar!
    Datum: <time datetime="2024-06-28">28 juni 2024</time>

    Glad sommar!

    Nu tar vi sommarledigt och det blir en paus i vår kommunikation. Vi är åter i augusti (digitalt) och öppnar vår lokal för medlemmar och besökare den 26 augusti! Snart kommer Språkröret i brevlådan till...

  • Tillgänglig yoga hos oss i höst
    Datum: <time datetime="2024-06-27">27 juni 2024</time>

    Tillgänglig yoga hos oss i höst

    Välkommen att delta i snäll, enkel och hörselsmart yoga – med fokus på självmedkänsla! I höst blir det en ny yogakurs för våra medlemmar med fem tillfällen. Helt kostnadsfritt! Håller i kursen gör vår populära...

  • Nytt projekt som vi stöttar
    Datum: <time datetime="2024-06-27">27 juni 2024</time>

    Nytt projekt som vi stöttar

    ”Lyssna in – en inkluderande arbetsmarknad” är ett projekt som handlar om arbetsintegrering för personer som läser svenska på vuxenutbildningen och som har hörselrelaterade funktionsnedsättningar, och drivs av TalangAkademin och Vux Huddinge. Projektet går ut...