Datum: <time datetime="2022-09-05">5 september 2022</time>

Stöd i sorgen

Har du mist en anhörig eller en vän? Har du sorg över något annat som hänt i ditt liv? Att delta i en sorgestödgrupp kan vara väldigt svårt om man har en hörselskada och därför ordnar vi även denna höst en sorgestödgrupp för hörselskadade i vår lokal på Malmgårdsvägen i samarbete med Sofia församling.

Samtalsledare för gruppen är två diakoner från Sofia församling; Maria Sterner och Tove Carlson. De har båda mycket erfarenhet av att leda samtalsgrupper kring sorg.

Teleslinga och mikrofoner samt skrivtolkning används på träffarna. Gruppen samlas i stora salen, vi stänger mellanväggen och ingen annan aktivitet hålls i lokalen samtidigt.

Alla träffar hålls på måndagar klockan 14-15.30. Sex måndagar i följd: 31 oktober, 7 november, 14 november, 21 november, 28 november och 5 december.

Din förlust behöver inte ha skett nyligen. Att dela erfarenheter av förlust med andra är en helande process även om förlusten ligger åratal bakåt i tiden. Många gånger kan det kännas värdefullt att dela sorgen med någon som lyssnar och förstår. Ingenting som sägs under samtalen sprids givetvis utanför gruppen. Att delta kostar ingenting och vi bjuder på fika.

Vill du veta mera och/eller anmäla dig, ring eller skriv till Anne Sjökvist, 0761 01 40 27 eller anne.sjokvist@hrfstockholm.se.

Relaterade nyheter

 • Träffa oss i Farsta, Axelsberg och Vällingby i Hörselveckan
  Datum: <time datetime="2022-09-29">29 september 2022</time>

  Träffa oss i Farsta, Axelsberg och Vällingby i Hörselveckan

  I Hörselveckan kan du träffa oss i Farsta, Axelsberg och Vällingby. Du får möjlighet att testa din hörsel, träffa andra hörselskadade och lära dig mer om hur du ska göra när du börjat höra sämre samt om olika hörhjälpmedel.

 • Fråga audionomen
  Datum: <time datetime="2022-09-23">23 september 2022</time>

  Fråga audionomen

  "Vår egen" audionom Ingalill Olli dyker upp på några öppet hus i höst och du har möjlighet att fråga om råd eller få enklare genomgång av hörapparaten. Ingalill är hos oss följande tisdagar: 27 september, 25 oktober och 22 november klockan 13-15.

 • Gillar du konst?
  Datum: <time datetime="2022-09-14">14 september 2022</time>

  Gillar du konst?

  Är du medlem i HRF Stockholm och gillar konst? Kom med i Konstklubben senast den 30 september och få chans att vinna ett konstverk vid vår årliga konstutlottning i föreningslokalen lördagen den 19 november.