Datum: <time datetime="2024-05-04">4 maj 2024</time>

Öppet hus – program maj-juni

Varje tisdag 13.00-15.00 håller vi öppet hus. Så här års försöker vi träffas utomhus om det är fint väder. Då blir det parkfika i Anna Lindhs park, i närheten av vår lokal. Här är programmet fram till midsommar.

Vi bjuder på fika och trevligt sällskap. Skrivtolkning och hörselslingor används förstås för en hörselsmart samvaro. Om vädret inte tillåter utomhusfika, håller vi till inne i vår lokal på Malmgårdsvägen 63 A. Vi meddelar innan via hemsida och Facebook.

PROGRAM:

7 maj: Fika och umgänge (ingen gäst)

14 maj: SeniorNet
Denna gång gästas vi av SeniorNet Södermalm, som hjälper till med diverse digitala bekymmer med mobiler och surfplattor.

21 maj: Matro
Den här gången får vi lyssna till Lars Bergh som berättar om Matro. På hemsidan Matro.nu hittar du restauranger där du kan äta gott, prata och höra vad andra säger. Du kan hjälpa till genom att ge tips på restauranger/caféer som du tycker har god ljudmiljö i Sverige.

28 maj: Daniel Skepp, syn- och hörselinstruktör
Daniel Skepp är ny som syn- och hörselinstruktör på Södermalm sedan februari. Han är audionom och har tidigare arbetat inom hörselvården i 15 år. På vårt Öppet hus kommer Daniel att berätta om hur han som instruktör kan hjälpa de som har syn- och/eller hörselnedsättning.

4 juni: Föreläsning ”En hörselvård att lita på”
Välkommen att lyssna till föreläsningen ”En hörselvård att lita på” med Agneta Österman Lindquist, ordförande för Hörselskadades distrikt i Stockholms län.

11 juni: SeniorNet
SeniorNet Södermalm gästar oss på nytt, och hjälper till med individuell rådgivning av diverse digitala frågor kring mobiler och surfplattor.

18 juni: ”Lilla midsommar”
Denna dag firar vi en enkel midsommar i glada vänners lag!

Välkomna till oss!

Relaterade nyheter

  • Teater Hipp Happ på Vad sa-loppet
    Datum: <time datetime="2024-05-16">16 maj 2024</time>

    Teater Hipp Happ på Vad sa-loppet

    Häng med när Teater Hipp Hipp arrangerar en spännande improvisationspromenad. I årets Vad sa-loppet kommer vår egna teatergrupp Hipp Hipp att delta med en improvisationspromenad. Det ser vi fram emot! Anmälan till Vad sa-loppet i...

  • Öppet hus inne – med SeniorNet
    Datum: <time datetime="2024-05-14">14 maj 2024</time>

    Öppet hus inne – med SeniorNet

    I dag är vi inne på Öppet hus, eftersom SeniorNet kommer till oss och det blir bäst med tillgängligheten och uppkopplingen till WiFi. Välkomna!

  • NYHETSBREV maj 2024!
    Datum: <time datetime="2024-05-06">6 maj 2024</time>

    NYHETSBREV maj 2024!

    Nu har vi skickat ut ett sprillans nytt nyhetsbrev till våra medlemmar, med tips om vad som är på gång i föreningen den närmsta tiden. Är du medlem men inte har fått det?Uppdatera din e-postadress...