Datum: <time datetime="2024-05-04">4 maj 2024</time>

Öppet hus – program maj-juni

Varje tisdag 13.00-15.00 håller vi öppet hus. Så här års försöker vi träffas utomhus om det är fint väder. Då blir det parkfika i Anna Lindhs park, i närheten av vår lokal. Här är programmet fram till midsommar.

Vi bjuder på fika och trevligt sällskap. Skrivtolkning och hörselslingor används förstås för en hörselsmart samvaro. Om vädret inte tillåter utomhusfika, håller vi till inne i vår lokal på Malmgårdsvägen 63 A. Vi meddelar innan via hemsida och Facebook.

PROGRAM:

7 maj: Fika och umgänge (ingen gäst)

14 maj: SeniorNet
Denna gång gästas vi av SeniorNet Södermalm, som hjälper till med diverse digitala bekymmer med mobiler och surfplattor.

21 maj: Matro
Den här gången får vi lyssna till Lars Bergh som berättar om Matro. På hemsidan Matro.nu hittar du restauranger där du kan äta gott, prata och höra vad andra säger. Du kan hjälpa till genom att ge tips på restauranger/caféer som du tycker har god ljudmiljö i Sverige.

28 maj: Daniel Skepp, syn- och hörselinstruktör
Daniel Skepp är ny som syn- och hörselinstruktör på Södermalm sedan februari. Han är audionom och har tidigare arbetat inom hörselvården i 15 år. På vårt Öppet hus kommer Daniel att berätta om hur han som instruktör kan hjälpa de som har syn- och/eller hörselnedsättning.

4 juni: Föreläsning ”En hörselvård att lita på”
Välkommen att lyssna till föreläsningen ”En hörselvård att lita på” med Agneta Österman Lindquist, ordförande för Hörselskadades distrikt i Stockholms län.

11 juni: SeniorNet
SeniorNet Södermalm gästar oss på nytt, och hjälper till med individuell rådgivning av diverse digitala frågor kring mobiler och surfplattor.

18 juni: ”Lilla midsommar”
Denna dag firar vi en enkel midsommar i glada vänners lag!

Välkomna till oss!

Relaterade nyheter

 • Öppet hus med SeniorNet
  Datum: <time datetime="2024-06-10">10 juni 2024</time>

  Öppet hus med SeniorNet

  I morgon tisdag 11 juni är det dags för våra uppskattade coacher från SeniorNet att besöka oss på Öppet hus. De hjälper till med diverse digitala bekymmer med mobiler och surfplattor. Det blir inomhus i...

 • Stängt onsdag 5 juni
  Datum: <time datetime="2024-06-03">3 juni 2024</time>

  Stängt onsdag 5 juni

  Kära medlemmar och andra besökare, på onsdag 5 juni är det halvdag (på grund av Nationaldagen 6 juni), och därför har vi på kansliet stängt hela onsdagen.

 • Öppet hus med föreläsning 4 juni (inomhus)
  Datum: <time datetime="2024-06-03">3 juni 2024</time>

  Öppet hus med föreläsning 4 juni (inomhus)

  Välkommen att lyssna till föreläsningen ”En hörselvård att lita på”. Föreläsare är Agneta Österman Lindquist, ordförande för Hörselskadades distrikt i Stockholms län, som precis blivit utsedda till Årets HRF-inspiratörer 2024 för sin kamp för att...