Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2016-08-22">22 augusti 2016</time>

Nytt samarbete med Dramaten

Vi har ett nytt samarbetsavtal med Dramaten och som medlem i Hörselskadades förening i Stockholm får du från och med i höst hela 20 procent rabatt på biljetterna till alla textade föreställningar.
– Nu ska vi ta bort allt krångel kring dessa föreställningar, säger Katarina Westergren, ansvarig för public service och biljettförsäljning på Dramaten.
Du ringer eller e-postar helt enkelt bokningen och uppger då att du är medlem i föreningen och så får du automatiskt rabatten. Biljettbokningen når du på tfn  08-667 06 80 eller publikservice@dramaten.se.
Föreningen kommer också att ordna gemensamma teaterupplevelser för dig som gärna vill se kvalitetsteater men kanske inte har någon att gå med. Eller för dig som tycker det känns bättre att sitta tillsammans med andra som också använder hörhjälpmedel på teatern.
En annan fördel med att gå i grupp är att vi alla samlas efteråt och fikar tillsammans på något närbeläget ställe med hyfsad ljudmiljö. Vi söker fortfarande efter det optimala fikastället och tar gärna emot tips på sådana. Föreningen bjuder på fika.

Gruppbokningar kan vi göra till vilken föreställning som helst efter att textningen blivit klar, i allmänhet två veckor efter premiären. Orsaken till att inte alla föreställningar textas är att en person måste köra textningen under föreställningen.
Vi diskuterar också andra samarbeten med Dramaten som gärna vill utvecklas och göra teatern mer tillgänglig för oss med hörselskador.
Har du frågor eller idéer kring samarbetet med Dramaten och hörtillgänglig teater, hör av dig till Anne Sjökvist på kansliet, tfn 08 462 24 31 eller anne.sjokvist@hrfstockholm.se.

Relaterade nyheter

  • Välkommen till årsmötet!
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2024-03-13">13 mars 2024</time>

    Välkommen till årsmötet!

    Nu finns alla handlingarna för årsmötet 2024 att ta del av på hemsidan. Varmt välkommen till vårt årsmöte onsdag 27 mars 18.00-21.00 i lokalerna på Malmgårdsvägen 63 A. Glöm inte att anmäla dig för serveringens...

  • Är du en inbetweener? Häng med på våra digitala träffar
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-04-21">21 april 2022</time>

    Är du en inbetweener? Häng med på våra digitala träffar

    Hörselskadade i åldern 18-40 år träffas digitalt ungefär varannan vecka i samtalsgrupp på Zoom. Nästa träff är måndag 25 april klockan 18-20. Länken hittar du här nedan.

  • Styrelsen 2022-23
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2022-03-30">30 mars 2022</time>

    Styrelsen 2022-23

    Det här är HRF Stockholms nya styrelse som valdes på årsmötet den 26 mars.
    Från vänster i bilden: Christer Nygren (ny ledamot), Dorota Kuczynska (ny ledamot), Niklas Wikman (ny ordförande), Louise Edlund (ny viceordförande), Jan Lamby (ledamot), Anne-Marie Persson (ledamot), Jan-Åke Danielsson (kassör).