Datum: <time datetime="2023-10-26">26 oktober 2023</time>

Hörselkväll hos HRF i Mellerud

En givande och bra hörselkväll under hörselveckan!

Under den årliga hörselveckan, som i år var vecka 42, anordnade HRF Mellerud en hörselkväll på Kyrkans Hus i Mellerud, med information från Hörselverksamheten Vänersborg.

Gästande föredragshållare var hörselpedagog Hanna Nordqvist, kurator Christoffer Månsby samt
hörseltekniker Thomas Hansson.

De bjöd på mycket intressant information och gästerna kunde ställa frågor och få svar direkt.
Under kvällen var all information textat på storbild (skrivtolkning), så att alla kunde ta del av det som sades.
Denna kväll var populär och det var ca 45 personer som hade tagit sig till Kyrkans Hus, trots den stränga höstkylan och blåsten ute.

I pausen bjöds det på kaffe/te och bulle samt det sedvanliga lotteriet, som denna kväll var laddat med många fina vinster, vilka var skänkta av många lokala handlare.
Det tackar föreningen för!

Som avslutning på kvällen tackade ordförande Inger Andersson föredragshållarna samt skrivtolkarna för en intressant kväll och överlämnade var sin ros till dem.

Inger passade också på att informera om HRF:s aktiviteter och öppethållande varje torsdag i klubblokalen. Där kan man få hjälp med t.ex. hörapparater och möjlighet att köpa batterier till dessa.

Det var en till synes nöjd publik som vandrade hem i höstmörkret!

Relaterade nyheter

 • Vårfest i Tingshusparken
  Datum: <time datetime="2024-05-28">28 maj 2024</time>

  Vårfest i Tingshusparken

  Vi var 41 medlemmar som njöt av försommaren i Tingshusparken och härlig underhållning av Let´s Duet och fika i Stallet. Let´s Duet underhöll. Alla som deltog i Vadsa´-loppet fick diplom Mats Lundin var bäste man...

 • Från HRF:s årsmöte
  Datum: <time datetime="2024-02-26">26 februari 2024</time>

  Från HRF:s årsmöte

  Årsmötet hölls den 22 februari 2024 i Kyrkans Hus, Mellerud med ett 40-tal medlemmar närvarande Hrf:s ordförande Inger Andersson hälsade alla medlemmar varmt välkomna och ett speciellt välkommen till Eivor Johansson från förbundsstyrelsen. Eivor Johansson...

 • Inger och Lars-Åke på teknikkurs
  Datum: <time datetime="2023-11-23">23 november 2023</time>

  Inger och Lars-Åke på teknikkurs

  Två glada styrelseledamöter, Inger och Lars-Åke deltog på teknikkursen för hörselhjälpare i Viskadalen 2023 Distriktet anordnade en teknikkurs för hörselhjälpare på Viskadalens folkhögskola 2023. Distriktets representanter Birgit Hidgård och Mimmi Claeson höll i kursen tillsammans...