Kategori: Nyheter
Datum: <time datetime="2020-12-06">6 december 2020</time>

Styrelsen vill önska alla en riktigt god jul och gott nytt år!!!

Månadsbrev december 2020

Här kommer det sista månadsbrevet för 2020. Vi har minst sagt haft ett annorlunda år och ganska mycket blev inte riktigt som vi tänkte. Vi hann endast med julfesten samt årsmötet innan pandemin rensade kalendern på allt annat kul som planerats för året. Vi hoppas på att nästa år blir bättre och att vi snart kan starta igång våra aktiviteter. Håll ut!

Julfesten

På grund av rådande omständigheter och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten måste vi tyvärr ställa i den mest uppskattade aktiviteten julfesten i januari. Vi tycker självklart att det är supertråkigt men vi hoppas på att vi snart ska kunna ses igen. Föreningen kommer därför att skicka ut en lite hälsning och julklapp. Håll koll i brevlådan kommande tiden.

Höstmötet

Vi hade höstmöte digitalt via teams. Vi skickar med protokollet i samma mail som månadsbrevet. Där kan ni läsa vad som lyftes på mötet.

Nyheter

De senaste nyheterna från HRF hittar du på hrf.se. Gå gärna in och kika.

Sugen på att gå med i styrelsen under 2021?

Vi har nu startat igång processen med styrelse för nästkommande år. Är du sugen på att sitta med i styrelsen? Styrelsearbete är inte meningen att vara tungt utan kul och lärorikt. Att få in ny energi i styrelsen känns alltid kul och är välbehövligt om föreningen ska leva vidare. Vill du veta mer om styrelsearbete, tveka inte att kontakta någon av oss i styrelsen.

Maria Tjelander

Relaterade nyheter

  • Verksamhetsåret 2020
    Kategori: Nyheter
    Datum: <time datetime="2021-03-03">3 mars 2021</time>

    Verksamhetsåret 2020

    Föräldraföreningen för hörselskadade barn i Kronoberg för verksamhetsåret 2020 Styrelsen för Föräldraföreningen för hörselskadade barn i Kronoberg, lämnar följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2020. Organisation Föräldraföreningen för hörselskadade barn i Kronoberg är en ideell förening som...