Om oss

Har du ett barn med hörselnedsättning eller är CI-opererad? Vi är många föräldrar som är i samma situation. Vi är en förening som hjälper och stöttar varandra. För att hjälpa varandra och stötta varandra finns en föräldraförening i Kronobergs län.

Våra mål

  • Vi vill skapa kontakt och gemenskap. Det gör vi genom att ha olika träffar för hela familjen. Till exempel genom att åka på olika utflykter och aktiviter. Vi ordnar t.ex. badminton, klättring, men även besök på något roligt nöjesfält.
  • Vi har en traditionell julgransfest i januari med tomte varje år! Ett måste för gammal som för ung.
  • Vi ökar vår kunskap inom hörsel. Det gör vi genom att ordnar träffar endast för föräldrar. Vi får information från t.ex.en hörapparatsfirma om senaste tekniken när det gäller hörapparater, flermikrofonsystem m.m.
  • Vi verka för ökade resurser. Det gör vi genom att påverka våra landstingspolitiker, för att får bättre förutsättningar för våra barnsutveckling och utbildning i förskola och skola.

Medlemskap
PG: 414117-2

Huvudmedlem: 300 kronor

En familjemedlem: 75 kronor

Familjemedlemmar: 375-420 kronor
Familjer får rabatt på den samlade medlemsavgiften i HRF!
Om två i samma familj är medlemmar blir den sammanlagda avgiften 375 kronor.

Om tre eller fler i samma familj är medlemmar blir den sammanlagda avgiften 420 kronor. En familj betalar alltså maximalt 420 kronor för att vara med i HRF, förutsatt att samtliga är medlemmar i endast en förening.

Välkommen som medlem i HRF!

getattachment.aspx_

Följ Föräldraföreningen i Kronoberg på Facebook!