ÅRSMÖTE tisdag 21 februari 2023

17.30 i HRF Stockholm Distrikts lokaler på Skytteholmsvägen 2 6 tr

Välkommen till Årsmötet som är föreningens högsta instans och ett tillfälle för dig att att se till att styrelsen jobbar för just dina intresseområden som berör CI-frågor i synnerhet och regionens hörselvård i allmänhet På mötet behandlas bland annat verksamhetsberättelsen och inkomna motioner.

Vi kommer att servera både kvällssmörgås och go´fika från 17.00 – kom gärna i tid då entren låses prick 17.00

Vid mötet får vi även besök av Sarah Gühne, som är organisationsutvecklare och tf. enhetschef för enheten medlem och organisation på Hörselskadades riksförbund. Hon kommer att prata om förbundets arbete med CI-frågor.

Anmälan till Årsmötet sker senast den 14 februari
Om du har något alldeles särskilt som du vill ta upp kring verksamheten så är det bra att lämna in en motion som ska ha inkommit senast den 12 februari.

Anmälan – senare ankomst än 17.00 – meddelande om ev. allergier – frågor – synpunkter och motioner skickas via mail till ci.stockholmslan@hrf.se
Det går även bra att anmäla sig via SMS till Britt Edoff på tel. 070-234 26 79. Ange ditt namn och gärna din e-postadress vid anmälan via SMS.

Länkar till årsmöteshandlingar kommer att finnas lägst ner på denna sida. Om du önskar få handlingarna via post meddelar du detta vid anmälan.

Välkomna!    CI-föreningens styrelse
DOKUMENT TILL ÅRSMÖTET:
Dagordning – kommande
Verksamhetsberättelse 2022 – kommande
Bokslut -2022- kommande
Revisors berättelse 2022 – kommande
Valberedningens förslag 2023 – kommande
Motioner – kommande